Cum să deblochezi iCloud dispozitivele Apple

Dispozitivele tale Apple pierdute, ar putea fi deblocată dacă deţinătorul cunoaşte această posibilă metodă.

Ce este înfricoşător este faptul că acesta nu are nevoie de echipament special şi nici de cunoştiinţe avansate, orice tip de pe stradă poate pune asta în aplicare.

Chiar dacă acest bug este foarte uşor de reparat, Apple întârzie cu rezolvarea sa.
Când deţinătorul unui dispozitiv IOS activează “Lost Mode”, dispozitivul este pus de la distanţă în Activation Mode. Acest lucru îi cere celui ce are telefonul Apple ID-ul pentru a îl debloca şi revenii la normal.

Totuşi, pentru a te loga ai nevoie de conecţiune la internet. Pentru asta, poţi să foloseşţi o reţea WI-Fi.

Aici începe partea interesantă. Textbox-ul pentru introducerea datelor de reţea (Numele reţelei WIFI şi Parola) nu are o limită de caractere!

Tot ce trebuie să faci este să introduci peste 10,000 de caractere în acele căsuţe de text. Dispozitivul va începe să se mişte mai încet, iar mai apoi îşi va lua freeze.
Pune dispozitivul în sleep mode şi porneşte-l. Bam! Poţi accesa homescreen-ul.

Această metodă a mers pe IOS 10.1, pe 10.1.1 nu mai merge, însă dacă faci nişte rotaţii de ecran poţi să vezi homescreen-ul pentru o fracţiune de secundă.

Problema ar putea fi reparată foarte uşor de către apple printr-o simplă limitare a numărului de caractere din căsuţele de text.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!