Apex Legends este un joc nou și gratuit de tip luptă royale dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts. Acest joc de luptă royale a câștigat o popularitate imensă de la apariția sa în februarie 2019.

Puteți descărca și rula cu ușurință Apex Legends pe orice PC, PS4 și Xbox One.

Deci, iată un ghid detaliat despre cum să descarci și să joci Apex Legends pe PC, plus console.

Descarcă Apex Legends pe PC

După cum am menționat mai devreme, Apex Legends este complet gratuit și poate fi descărcat pe orice PC Windows. Acestea fiind spuse, înainte de inițierea procesului actual de descărcare pentru Apex Legends, asigură-te că PC-ul tău îndeplinește cerințele minime pentru a rula Apex Legends.

Apex Legends cerințe minime de sistem

  • OS: 64-bit Windows 7
  • CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
  • RAM: 6GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7730
  • GPU RAM: 1 GB
  • HARD DRIVE: Minimum 22 GB spațiu liber

Deci, pentru a descărca Apex Legends pe PC, trebuie să instalați platforma EA Origins pe computer și să vă creați un cont. După finalizarea procesului de instalare, căutați și adăugați Apex Legends în bibliotecă.

După adăugarea Apex Legends în bibliotecă, pur și simplu descărcați jocul cu Origins. Este demn de remarcat faptul că puteți folosi aceeași procedură pentru a descărca Apex Legends și pe Mac.

Descarcă Apex Legends pe Xbox One X

Descărcarea Apex Legends pe Xbox One X este destul de simplă. Puteți face asta direct din pagina Store sau adăugați jocul în contul dvs. din magazinul Microsoft.

Merită menționat faptul că ar trebui să aveți un abonament activ pentru Xbox Live Gold pentru a juca Apex Legends.

Descarcă Apex Legends pe PS4

Similar cu alte platforme, Apex Legends este absolut gratuit pe PS4. Acesta poate fi descărcat din fila „Free” din magazinul PSN. Spre deosebire de Xbox One X, nu aveți nevoie de abonament PlayStation Plus pentru a juca Apex Legends în modul multiplayer.

Deci, acestea au fost unele dintre cele mai simple moduri de a descărca și de a juca Apex Legends pe diferite platforme. Nu uita să ne spui cum ți se pare acest joc în secțiunea de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here