Cum să descarci Apex Legends pe calculator și console

Apex Legends este un joc nou și gratuit de tip luptă royale dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts. Acest joc de luptă royale a câștigat o popularitate imensă de la apariția sa în februarie 2019.

Puteți descărca și rula cu ușurință Apex Legends pe orice PC, PS4 și Xbox One.

Deci, iată un ghid detaliat despre cum să descarci și să joci Apex Legends pe PC, plus console.

Descarcă Apex Legends pe PC

După cum am menționat mai devreme, Apex Legends este complet gratuit și poate fi descărcat pe orice PC Windows. Acestea fiind spuse, înainte de inițierea procesului actual de descărcare pentru Apex Legends, asigură-te că PC-ul tău îndeplinește cerințele minime pentru a rula Apex Legends.

Apex Legends cerințe minime de sistem

  • OS: 64-bit Windows 7
  • CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
  • RAM: 6GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7730
  • GPU RAM: 1 GB
  • HARD DRIVE: Minimum 22 GB spațiu liber

Deci, pentru a descărca Apex Legends pe PC, trebuie să instalați platforma EA Origins pe computer și să vă creați un cont. După finalizarea procesului de instalare, căutați și adăugați Apex Legends în bibliotecă.

După adăugarea Apex Legends în bibliotecă, pur și simplu descărcați jocul cu Origins. Este demn de remarcat faptul că puteți folosi aceeași procedură pentru a descărca Apex Legends și pe Mac.

Descarcă Apex Legends pe Xbox One X

Descărcarea Apex Legends pe Xbox One X este destul de simplă. Puteți face asta direct din pagina Store sau adăugați jocul în contul dvs. din magazinul Microsoft.

Merită menționat faptul că ar trebui să aveți un abonament activ pentru Xbox Live Gold pentru a juca Apex Legends.

Descarcă Apex Legends pe PS4

Similar cu alte platforme, Apex Legends este absolut gratuit pe PS4. Acesta poate fi descărcat din fila „Free” din magazinul PSN. Spre deosebire de Xbox One X, nu aveți nevoie de abonament PlayStation Plus pentru a juca Apex Legends în modul multiplayer.

Deci, acestea au fost unele dintre cele mai simple moduri de a descărca și de a juca Apex Legends pe diferite platforme. Nu uita să ne spui cum ți se pare acest joc în secțiunea de comentarii.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!