Cum să devii popular pe TikTok

Ai publicat niște clipuri pe TikTok, însă nu ai adunat o tonă de fani așa cum ai sperat. Astfel, te întrebi ce poți face în această privință și cum poți să obții rezultate într-un timp cât mai scurt.

Ei bine, ar trebui să știi că utilizatorii TikTok nu au strâns milioane de urmăritori peste noapte. Pentru a obține un astfel de rezultat este nevoie de foarte multă muncă. Din fericire pentru tine, noi suntem aici ca să te ajutăm prin diferite metode ca să aduni cât mai mulți fani.

1. Postează conținut original

Dacă postezi același conținut ca toată lumea, nu vei obține prea mulți fani. Trebuie să găsești o cale prin care să ieși în evidență cu ceva diferit. Astfel, modul în care te desfășori sau cum te îmbraci, pot avea un impact foarte mare. Cel mai bine este să fii tu însuți. Personalitate pe care o ai este unică și de ce nu să o arați în clipurile tale?

Chiar acum, în momentul de față, o tonă de oameni publică TikTok-uri în care se strâmbă sau dansează. Chiar dacă și tu ești capabil de așa ceva, asta nu înseamnă că trebuie să o faci.

2. Publică videoclipuri regulat

După cum ți-ai dat seama și din titlu, trebuie să postezi regulat. Dacă nu o faci, oamenii nu te vor putea găsi. Cum crezi că vei deveni popular? Chiar dacă nu poți să o faci în fiecare zi, măcar trebui să îți faci un program prin care odată la câteva zile sau pe săptămână să fii activ pe platformă.

Atunci când oamenii îți dau follow, se așteaptă să primească mai mult conținut de la tine. Așadar, să nu faci pauze prea mari.

3. Folosește muzica pe care o știe toată lumea

TikTok este bazat pe muzică. Aplicația îți oferă o întreagă bibliotecă de piese, accesibile printr-o simplă atingere. Astfel, de ce să nu o folosești? Dacă asculți un anumit tip de muzică sau o piesă pe care nu o știe toată lumea, însă e preferata ta, nu înseamnă că trebuie să o integrezi în clipurile tale. Urmărește trendurile și implementează cele mai noi piese.

4. Învață de la experți

Înainte de a-ți crea propriile videoclipuri, ar trebui să tragi un ochi peste secțiunea For You. O parte din ce vei găsi acolo, deține sute, mii sau poate chiar milioane de aprecieri.

Așadar, puneți întrebarea: Ce face ca aceste clipuri să fie populare? Bagă de seamă fiecare detaliu și efecte speciale utilizate. Poți folosi aceste cunoștințe pentru a-ți îmbunătăți profilul.

5. Folosește hashtag-uri!

La fel ca Twitter și Instagram, TikTok folosește hashtag-uri pentru a evidenția cele mai populare postări. Mai devereme ți-am zis că este esențial să postezi conținut unic, dar poți să te inspiri sau să urmărești trenduri și să adaugi o picătură de originalitate fără grijă.

6. Urmărește pentru a fi urmărit

Pentru început, ar fi bine să urmărești pe alții pentru a atrage atenția. Atunci când o faci, acea persoană se va uita la profilul tău iar dacă îi place, va rămâne abonatul tău! Odată ce strângi suficienți followeri, lucrurile vor merge de la sine și nu va mai fi nevoie să o faci.

Cum să devii popular pe TikTok

Metodele menționate mai sus nu îți vor aduce popularitatea peste noapte, dar te vor ajuta să îți atingi scopurile mult mai ușor. Va trebui să îți petreci foarte mult timp și să muncești până când videoclipurile tale vor fi apreciate suficient. Însă, încetul cu încetul, dacă faci totul cum trebuie, efortul tău va fi răsplătit pe măsură!

Articole recente

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!