Cum sa utilizezi Google Photo pe un iPhone

Google Photo va ofera spatiul pentru toate pozele pe care le aveti pe dispozitive, Pentru iPhone aveti iCloud, care din pacate iti ofera un spatiu gratuit cam mic. Asa ca daca vrei sa utilizezi Google Photo pe un telefon iPhone, ai ajuns pe pagina catre trebuie.

Cu Google Photos este usor să obtii protecție gratuită împotriva pierderii tuturor fotografiilor dacă telefonul tau se pierde, se fura sau se strica.

Cum se instaleaza Google Photos

1. Accesați magazinul de aplicații și descărcați Google Photo. După ce ați terminat, mergeți mai departe și deschideți-l.

Google photo pe iPhone
Google photo pe iPhone

2. Va trebui să permiteți Google Photos să vă acceseze toate fotografiile.

3. Este alegerea dvs. dacă doriți notificări. Eu personal nu le permit.

4. Acum veți avea opțiunile pentru Backup and Sync, care este exact ceea ce doriți să faceți și la ce calitate a imaginii puteți salva.

Dacă doriți fotografii nelimitate gratuite și stocare video, Google Photos va trebui să comprimeze fișierele. Calitatea compresiei Google este destul de bună, deci nu va faceti griji.
Ați putea salva calitatea originală, dar ați atinge limita de stocare gratuită, si chiar daca este semnificativ mai mare de cat cea a lui iCloud, tot veti ajunge in aceasi situatie, deci lasam comprimarea.

5. Puteti alege prin ce retea sa vi se faca back-ul, de exemplu puteti folosi doar datele mobile, sau doar wifi, sau ambele, insa trebuie sa tineti cont de ce disponibilitate aveti din partea abonamentului si daca aveti multe sau putine fotografii in telefon. E posibil ca daca aveti date activate pentru backup, sa intrati chiar si in extra cost la abonamentul ce va ofera internet. Asa ca eu recomand folositi wifi.

6. Conectați-vă cu contul Google. Dacă nu aveți unul, va trebui să creați unul.

Utilizarea Google Photos

Google Photos va salva toate fotografiile pe care le faceți pe iPhone, dacă ștergeți ceva din aplicația Apple Photos, nu o va șterge neapărat si din Google Photos. Cu toate acestea, dacă încercați să ștergeți o imagine din aplicația Google Photos, vă va întreba dacă doriți să o eliminați și de pe telefon.

Încărcarea în fundal nu este perfectă și poate doriți uneori să deschideți aplicația pentru a forța o copie de rezervă. Cu aceste setări, însă, am avut o experiență bună de backup dacă telefonul era pe Wi-Fi.

În cele din urmă, dacă editați fotografia în aplicația Apple Photos, Google va trata această editare ca pe o nouă imagine și o va salva în plus față de cea needitată.

Cu toate cele spuse, ar trebui să vă simtiti mai usurati, știind că singurele lucruri neprețuite de pe iPhone sunt acum puțin mai sigure.

Articole recente

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!