Cum să vă securizați contul dumneavoastră de Twitter

Twitter tocmai a dezvăluit că a făcut o greșeală monumentală de securitate prin expunerea parolelor utilizatorilor în text simplu. Compania declară că nu există nici un indiciu despre o încălcare a securității legată de jurnalul care conținea acele acreditări de autentificare, dar să nu ne lăsăm păcăliți. Este 2018. Trebuie să vă schimbați parola – pe Twitter și cu orice alt cont în care ați fi repetat respectiva parolă – și să vă asigurați imediat contul dvs. Twitter. Sfera de aplicare a ceea ce sa întâmplat aici nu este încă clară (sau cât de mulți utilizatori au fost afectați în mod direct), dar nu există niciun dezavantaj în luarea de măsuri imediate.

SCHIMBAȚI PAROLA DE TWITTER

Pe web: Mergeți la Twitter.com, dați clic pe imaginea de profil din dreapta sus, alegeți Setări și confidențialitate și apoi când se încarcă următoarea pagină, selectați Parolă din lista care se desfășoară în partea stângă. Twitter va cere parola existentă și apoi cea nouă. Utilizați o parolă puternică, unică. Și nu le repetați niciodată între mai multe servicii, aplicații și conturi online.

Din aplicația mobilă: Atingeți fotografia de profil din partea stângă sus și alegeți Setări și confidențialitate. Apoi Cont, urmat de Schimbare parolă. Din nou, asigurați-vă că noua dvs. parolă este utilizată exclusiv pentru contul dvs. Twitter.

PORNIȚI VERIFICAREA LOGINULUI

Numai o parolă nu este suficientă pentru un perete între voi și oamenii cu inteligență tehnică și intenții proaste. În afară de schimbarea parolei Twitter, blocarea contului dvs. în cea mai mare măsură posibilă necesită activarea funcției de verificare a autentificării companiei.

Acest proces de autentificare cu doi factori poate trimite fie un cod la numărul dvs. de telefon mobil ori de câte ori un dispozitiv nou încearcă să vă conectați la contul dvs. cu parola corectă. Sau puteți genera propriul cod într-o aplicație terță parte realizată pentru acest scop specific – cum ar fi Authy. Această din urmă abordare este mai sigură deoarece SMS-ul în sine poate fi compromis.

Activați verificarea autentificării de pe web:
 • Faceți clic pe pictograma dvs. de profil, apoi pe Setări și confidențialitate.
 • Alegeți Cont și apoi Configurați verificarea autentificării. Pe telefonul mobil, este un pas în plus în cazul în care va trebui să atingeți secțiunea Securitate din Setări și confidențialitate.
 • Citiți instrucțiunile generale, apoi faceți clic pe Start.
 • Introduceți parola și faceți clic pe Confirmați.
 • Faceți clic pe Trimiteți cod pentru a adăuga numărul dvs. de telefon dacă aceasta este metoda de verificare dorită.
 •  Introduceți codul de verificare trimis pe telefonul dvs., apăsați pe Trimiteți și apoi verificarea autentificării va fi activată.
Utilizarea unei aplicații terță parte pentru a genera coduri de acces securizate:
 • Faceți clic sau atingeți pictograma de profil, apoi faceți clic pe Setări și confidențialitate.
 • Alegeți fila Cont.
 • Sub Securitate și lângă verificarea conectării, dați clic pe butonul Examinați metodele de verificare a conectării pentru a începe.
 • Introduceți parola și faceți clic pe Confirmare.

 • Căutați aplicația pentru securitate mobilă și ar trebui să vedeți un set up lângă el.
 • Citiți instrucțiunile și apoi apăsați Start.
 • Verificați-vă parola dacă vi se cere.
 • Veți primi apoi un cod QR pe ​​care îl veți scana cu aplicația care va genera codul dvs. de conectare Twitter. Odată ce ați terminat, ar trebui să vedeți că aplicația generează automat un cod din șase cifre. Codul se schimbă la fiecare 30 de secunde.
 • Introduceți codul activ în mod curent în câmpul de text Cod de securitate și faceți clic pe Terminat.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!