Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton. Așadar, în acest articol, îți vom arăta metoda prin care o poți vedea în caz că ai uitat-o.

Google Chrome este un browser foarte bun pentru calculatoare cât și pentru telefoanele cu Android, iOS, etc. Dacă ar fi să facem un top cu cele mai populare dintre acestea, Chrome este cel mai folosit. Din păcate versiunea pentru mobil oferă mai puține funcții decât cel pentru PC, însă, din punctul meu de vedere, e suficient.

Utilizatorii de rând sunt mulțumiți cu ceea ce primesc, dar unii habar n-au că există un manager de parole. Probabil nu e cea mai sigură metodă pentru a le stoca însă dacă ești leneș sau nu ții minte parolele pentru fiecare cont pe care îl ai, atunci e o cale eficientă pentru tine. Asta nu înseamnă că de acum poți menaja securitatea datelor tale. Indiferent de ce serviciu folosești, este recomandat ca parolele să fie schimbate obligatoriu la un anumit interval de timp.

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Înainte de a începe, asigură-te că folosești ultima versiune de Google Chrome. De asemenea, e necesar să fii conectat la contul de Gmail pentru ca metoda să funcționeze. Urmărind pașii de mai jos, vei putea vedea parolele salvate în Chrome pentru Android.

Pasul 1. Deschide aplicația Google Chrome.

Pasul 2. Acum apasă pe cele trei puncte din colțul dreapta-sus și selectează „Settings”.

 

Pasul 3. Sub opțiunea „Basics” asigură-te că opțiunea „Save Passwords” este activată.

Pasul 4. Pe aceeași pagină vei găsi o altă opțiune, și anume „Passwords”.

Pasul 5. Aici vei putea vedea numele site-urilor, utilizatorul și parola. Standard, parola va fi ascunsă sub forma de asterix, o poți vedea apăsând butonul sub formă de ochi. În cadrul acestui pas, s-ar putea să ți se ceară parola telefonului pentru a se verifica dacă tu ești proprietarul telefonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here