De unde cumperi CS:GO – Cel mai bun pret

Sunte foarte multe site-uri de unde puteti cumpara CS:GO, acesta este un joc foarte renumit printre gameri iar printre comunitatea GameBros se afla foarte multi jucatori ai acestui joc. Acestea fiind spuse, astazi am sa va prezint de unde puteti achizitiona jocul Counter Strike: Global Offensive la un pret foarte bun, cel mai mic pret de pe internet.

Inainte de a incepe cu recomandarile vreau sa va atrag atentia asupra teparilor de pe internet, au fost foarte multe cazuri in care jucatorii au luat scam de pe grupurile de facebook sau alte site-uri, unele dintre ele renumite. Asa ca recomandarile mele sunt testate si verificate, deci va pot asigura faptul ca prin acestea surse de achizitionare a jocului nu veti avea probleme.

De unde poti cumpara CS:GO Online

Sunt foarte multe magazine online de unde puteti cumpara jocul CS:GO, mai jos am pregatit 3 dintre acestea, sper sa va fie de folos.

G2A – Acesta este cel mai popular magazin online de cumparat jocuri, acestia vin zilnic cu oferte iar pe piata G2A sunt foarte multi distribuitori ce ofera jocurile la un pret foarte mic. Afla mai multe detalii.

Kinguin – Al doielea cel mai popular magazin de jocuri online, reuseste sa ofere preturi competitive cu G2A, uneori chiar sa le intreaca. Recomand sa folositi Kinguin fara nici o problema la gandul ca va veti lua scam. Afla mai multe detalii.

eMAG – Magazinul din Romania, eMAG ofera CD Key cu CS:GO si chiar jocul in format fizic. Este putin mai scump de cat pe G2A sau Kinguin, insa si aici ai garantat jocul fara tepe. Afla mai multe detalii.

Pentru ca jocul Counter Strike: Global Offensive este un joc online multiplayer si in mare parte jucat de pe PC, mai jos aveti si informatii despre cerintele de sistem ale acestui joc.

Windows System Requirements
OS: Windows® 7/Vista/XP
Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space

MAC System Requirements:
OS: MacOS X 10.6.6 or higher
Processor: Intel Core Duo Processor (2GHz or better)
Memory: 2 GB RAM
Graphics: ATI Radeon HD 2400 or better / NVidia 8600M or better
Hard Drive: 8 GB available space

Linux System Requirements:
OS: Ubuntu 12.04
Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600 (Graphic Drivers: nVidia 310, AMD 12.11), OpenGL 2.1
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: OpenAL Compatible Sound Card

Acestea fiind spuse, spor la joc, in caz de intampinati probleme sau doriti sa va exprimati parerea cu privire la acest articol, te invitam la rubrica de comentarii.

Articole recente

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!