Windows 10
Windows 10

Windows 10 gratuit, inca de la lansare si totusi ai tendinta sa descarci acest sistem de operare de pe torrent. De ce? Ei bine pentru ca stiu ca totul are o explicatie vom presupune ca faci acest lucru din cauza ca procesul pentru care iei Windows 10 gratuit este complicat, insa nu este asa.

Windows 10 a fost si ramane gratuit pentru a putea fi descarcat de intreaga lume, puteti utiliza Windows 10 gratis, si pentru ca este fara discutii cel mai bun sistem de operare pentru PC, va recomand sa faceti acest lucru pentru ca inca puteti si este 100% legal.

Cum procedam?

1. Intram pe site-ul oficial Microsoft pentru a putea descarca imaginea (.iso), click aici.

2. Daca ati ajuns aici, veti vedea ca in imaginea de mai jos, butonul „Descarcati instrumentul acum”. Apasati pe el.

Windows 10 gratuit
Windows 10 gratuitt

3. Dupa ce descarci instrumentul trebuie sa bagi stick-ul in PC. Dupa care sa rulezi acel utilitar. Tot ce iti ramane de facut este sa selectezi partitia cu stick-ul si sa lasi programul sa ruleze astfel incat sa-ti mute Windows 10 pe stick si sa-l faca bootabil.

4. Windows 10, poate fi instalat in conditii normale, ca si cum l-ati fi luat de pe torrent, numai ca acum nu mai stati cu griji ca ar fi virusat sau ca veti avea probleme cu legea.

Dupa cum ai vazut, pasii sunt foarte usori si in 10 minute te poti alege cu Windows 10 legal pe stick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here