DIGI
DIGI

Digi a lansate 3 telefoane proprii de buget, acestea au un pret foarte bun pentru utilizatorul de rand ce nu este foarte pretentios atunci cand vine vorba de specificatii. Relateaza Betit.ro

Deja pe site-ul Digi avem cele trei modele, este vorba despre Digi C1, R1 și K1, acestea sunt disponibile intr-o singura culoare, negru, au dual sim si vin la pachet cu Android 8.1.

Este pentru prima oara cand Digi face aceasta miscare, iar planul este destul de indraznet, punand in considerare faptul ca utilizatorii pot avea variante mai bune.

Digi K1

Acest telefon este cel mai bine dotat dar si cel mai scump, vine la abonament la pretul de 1.099, si ne ofera un ecran generos de 6 inch, un processor Helio P23, 6 GB RAM si 64 memorie interna. Pe spate avem o camera de 21 MP și una frontală, de 13 MP, ca autonomie telefonul arata bine, avem o baterie de 4200 mAh.

Digi R1

Acesta este modelul de mijloc ca pret si specificatii, costa doar 500 de lei la abonament si vine cu un processor quad core MTK 6739, 3 GB RAM, 32 memorie interna si o baterie de 2850 mAh.

Avem un display de 5,75 inch, o camera de 13 MP și cameră frontală de 5 MP.

Digi C1

Acest telefon, costa cel mai putin si il putem avea la abonament cu pretul de 350 lei, avem un processor quad core MTK 6739, ca si la R1, bateria este de 4000 mAh, totusi pretul isi spune cuvantul si la RAM avem doar 2 GB, iar spatiu de stocare 16 GB.

Aceasta miscare din partea Digi este destul de interesanta, ramane sa vedem pe parcurs cum vor reactiona clientii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here