DonHost: Hosting de calitate, ideal pentru business-ul tau

Internetul devine o ţintă sigură pentru afacerile multor companii, acestea îşi construiesc site-uri pentru a putea fi în continuare un interes pentru publicul ţintă, deoarece acest public renunţa din ce în ce mai mult la TV şi se mută pe internet.

Pentru că business-ul tău să o ducă bine este foarte important să ai un Hosting de calitate, un site bine făcut se vede atunci când viteza de încărcare a acestuia este foarte bună, clienţii se uită şi la design-ul unui site, dar viteza de încărcare rămâne bază.

Recent a apărut pe piaţa din România DonHost, un site ce oferă găzduire la o calitate excelentă pentru orice tip de bussiness.

Această firmă de hosting deţine servere dedicate în toată Europa, deci în cazul în care ai o afacere internaţională, acest hosting este cel mai bun pentru tine.

Am avut ocazia să testez această firmă, pentru a face acest articol, şi ţin să vă spun că am rămas mut de uimire că o firmă aşa de nouă, aparent fără experienţă poate rupe concurenta în următorii ani.

Pe DonHost avem pachete de găzduire web, vps, reseller cât şi gaming, deci indiferent în ce constă afacerea ta, este bine venită pe DonHost pentru că aveţi infrastructura foarte diversificata şi calitativa.

Suportul acestei firme este foarte bun, mulţi dintre cumpărătorii unui hosting îşi doresc să aibă parte şi de un suport tehnic pe măsură, ei bine să ştiţi că cei de la DonHost au un suport tehnic foarte bun ce se ocupă în special de tine atunci când ai problemă iar aceştia încearcă să îţi răspundă în cel mai rapid timp la mesaj.

Merită încercat, cu siguranţă, din teste această firmă este excelentă, şi cu siguranţă în câţiva ani această va face concurenţă serioasă multora din România, şi poate cine ştie şi pe plan internaţional, din ce am înţeles de la iniţiatorii proiectului, acesta se va extinde şi pe plan internaţional cât de curând.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!