Dragoste, moarte si roboti – Un serial foarte bun

Fiind un serial animat destinat persoanelor de peste 18 ani, Dragoste, moarte si roboti reuseste sa atraga foarte mult atentia publicului fiind foarte popular in acest moment pe Netflix.

Dupa cum spune si titlul, avem parte de o lume SF in acest serial cu creaturi, roboti si tehnologii ale viitorului, este vorba si despre dragoste dar si moarte, un serial perfect pentru o seara in care vrei sa vezi ceva bun, care sa nu tina mult si care sa iti starneasca interes.

Episoadele din acest serial au o lungime variata intre 5 si 17 minute, avem si o variatie foarte mare si intre genuri si animatie, acestea nu sunt la fel, animatiile din acest prim sezon din seria animata variaza ca grafica.

Subiectele sunt si ele bune, avem de la iaurt senzațional la pește-fantomă, până la o istorie alternativă, care reimagină modurile în care Hitler ar fi putut să moară.

Totusi acest serial nu este pentru oricine, avem parte de nuditate, limbaj vulgar, crima, actiune, dar si de comedie neagra.

Am ales sa fac o rubrica destinata timpului liber in care vorbim in special de filme si seriale, in fiecare saptamana voi propune si filme si seriale care pot fi urmarite in weekend.

Nota noastra pentru acest serial este de 8.5/10! Speram ca iti va place.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!