Dragoste, moarte si roboti
Dragoste, moarte si roboti

Fiind un serial animat destinat persoanelor de peste 18 ani, Dragoste, moarte si roboti reuseste sa atraga foarte mult atentia publicului fiind foarte popular in acest moment pe Netflix.

Dupa cum spune si titlul, avem parte de o lume SF in acest serial cu creaturi, roboti si tehnologii ale viitorului, este vorba si despre dragoste dar si moarte, un serial perfect pentru o seara in care vrei sa vezi ceva bun, care sa nu tina mult si care sa iti starneasca interes.

Episoadele din acest serial au o lungime variata intre 5 si 17 minute, avem si o variatie foarte mare si intre genuri si animatie, acestea nu sunt la fel, animatiile din acest prim sezon din seria animata variaza ca grafica.

Subiectele sunt si ele bune, avem de la iaurt senzațional la pește-fantomă, până la o istorie alternativă, care reimagină modurile în care Hitler ar fi putut să moară.

Totusi acest serial nu este pentru oricine, avem parte de nuditate, limbaj vulgar, crima, actiune, dar si de comedie neagra.

Am ales sa fac o rubrica destinata timpului liber in care vorbim in special de filme si seriale, in fiecare saptamana voi propune si filme si seriale care pot fi urmarite in weekend.

Nota noastra pentru acest serial este de 8.5/10! Speram ca iti va place.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here