Inițiativele, anunțate la Mobile World Congress (MWC), includ parteneriate pentru a sprijini Terragraph – un sistem de backhaul fără fir, cu multe noduri, optimizat pentru a aduce conectivitate la internet de mare viteză pentru zonele urbane dense. Facebook a anunțat că Terragraph va fi implementat pentru procese pe teren în două locații care deservesc traficul clienților.

„Anunțăm, de asemenea, noi studii de parteneriat pentru OpenCellular, o stație de bază cu putere redusă optimizată pentru regiunile rurale și tradițional subdezvoltate ale lumii”

În plus, proiectul Telecom Infra (TIP) lansat acum doi ani de Facebook și un număr de parteneri din industrie care să colaboreze la noile tehnologii pentru a accelera ritmul inovației în infrastructura rețelei aduce mai mulți oameni online și anunță, de asemenea, progrese noi din partea grupurilor de proiecte.

„Facebook rămâne angajat să colaboreze îndeaproape cu ecosistemul de telecomunicații pentru a ajuta la conectarea a 3,8 miliarde de persoane care nu sunt încă online și pentru a îmbunătăți experiențele celor deja conectați”

Facebook și Telefonica au anunțat finalizarea implementărilor inițiale ale internetului mobil de mare viteză la zeci de mii de perueni pe teritoriile muntoase și în pădurea tropicală amazoniană.

„Anunțăm un studiu comun cu BT, Nokia și Cavium pentru a demonstra interoperabilitatea dintre platforma OpenCellular și rețeaua găzduită de comunitatea Nokia, care permite conectarea automată la distanță, configurarea și monitorizarea bazei de date Base Open Cellular”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here