FIFA 20 – Toate caracteristicile noi pe care trebuie sa le stiti

FIFA 20 se lanseaza la sfarsitul lui septembrie, iar noi va vom oferi caracteristicile noi cu care vine acest joc, oare merita cumparat? Sincer eu inca ma gandesc, am inteles ca pe partea de gameplay nu prea are multe de oferit, insa are moduri noi.

EA Sports a confirmat că FIFA 20 va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie.

Cu fiecare versiune noua lansata la un joc, dezvoltatorii au pe umeri toata presiunea din partea fanilor jocului respectiv, aici vorbim de FIFA, in FIFA 20 ar trebuii sa vedem ceva nou, ceva pentru care merita sa ne dam banii din buzunar. Asadar Cu ce vine nou FIFA 20?

FIFA 20 – Toate caracteristicile noi pe care trebuie sa le stiti

Intr-adevar avem ceva caracteristici noi pentru FIFA 20, asa ca incep cu concluzia inca de pe acum, daca doriti un street mode, ei bine, jocul de anul acesta il ofera, si dupa cum am vazut este foarte interesant. Adica din punctul meu de vedere acesta este principalul motiv pentru care ai vrea sa faci upgrade. Sa incepem!

Volta mode – street football

Fotbalul stradal cu dimensiuni reduse a revenit în FIFA 20 odată cu introducerea unui nou mod de joc numit Volta (care înseamnă „întoarcere” în portugheză).

Aparent una dintre cele mai solicitate adăugări de la utilizatori, noua caracteristică va fi mult diferită de celebra serie FIFA Street din punct de vedere al autenticității sale, optând pentru un realism mai mare.

Jucătorii vor putea juca meciuri în trei, în patru și în cinci, folosind propriile personaje individualizate sau nume de profesionisti precum Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Volta va putea fi jucat online – cu ligi și așa mai departe – și va exista și un mod de poveste, care va înlocui aparent The Journey.

A.I. apărare, mișcare și poziționare

FIFA 20
FIFA 20

Ediția din mai a lui EA Sports ” Pitch Notes’ a dezvăluit că urmatorul FIFA va încorpora o serie de modificări la A.I. apărare și mișcare.

„Abordarea planificată” va fi o caracteristică nouă care favorizează sistemele manuale de apărare și de pozitionare, în general, sunt reînnoite pentru a face apararea manuala mai usoara.

La fel de bine, cei care aleg să se apere manual într-un scenariu dat, vor beneficia de un sistem de jockey îmbunătățit, conceput pentru a spori agilitatea și precizia.

În plus, atunci când apărați set-uri, inteligența computerului va fi îmbunătățită pentru a face realizările de marcare mai realiste. Astfel, jucătorii mai înalți vor încerca să tina la adversarii cu o înălțime similară.

Pasele

EA Sports se străduiește pentru un realism mai mare în FIFA 20, iar lucrurile sunt din ce în ce mai grele, așa că nu ar trebui să fie o surpriză să afli că, la fel ca și în cazul altor aspecte ale jocului, trecerea va fi mai dificilă, deci aici nu vom avea multe diferente.

Presiunea scenariului în care un jucător se află se va corela cu cât de dificil este să finalizezi eficient o pasă. Așadar, trecerile de 180 de grade, mingile lungi, incomode vor deveni mai predispuse la interceptare de catre adversar.

Cu toate acestea, pasele vor fi mai ușoare și vor exista șanse mai mici de a greși atunci când un jucător este sub presiune mică sau dacă corpul este poziționat bine pe teren atunci când primește sau joacă mingea.

Situatiile de unu la unu si finalizarea

FIFA 20
FIFA 20

Mecanismul „finalizare”, introdus în FIFA 19, va fi ajustat în continuare în FIFA 20 și se pare că va deveni mai greu de marcat.

Fereastra de sincronizare verde va fi redusă în FIFA 20 de la două la patru cadre la doar două cadre pentru fiecare lovitură, ceea ce înseamnă că jucătorii vor avea nevoie de mai multă abilitate pentru a lovi plasa.

La fel ca și această modificare, finalizarile dificile de 180 de grade vor fi acum mai puțin puternice decât au fost în FIFA 19.

De asemenea golurile din volei vor fi, de asemenea, mai puțin precise și vor avea rezultate mai volatile. De asemenea, va deveni mai dificil să înscrieți goluri spectaculoase intr-un careu aglomerat.

Totusi daca pana acum te-am speriat, este bine sa aflii ca in situatiile de unu la unu vei avea mai mare precizie si va fi mai usor de marcat.

Precizia finalizarii se va îmbunătăți într-un scenariu „ușor” – să spunem, o plasă deschisă -, iar reacțiile portarilor nu vor mai fi „supraumane”.

Skill-urile jucatorilor

FIFA 20
FIFA 20

Jucătorii FIFA care se bucură de viteza de a trece de mai mulți adversari folosind mișcări de skill-uri vor trebui să fie pregătiți să-și joace jocul în FIFA 20.

Utilizarea mișcărilor de îndemânare este mai dificilă în ediția următoare, EA Sports indicând că șansele de eroare cresc „exponențial” atunci când înlănțuiți mai mult de două mișcări de îndemânare. (indemanare = skill-urile pe care le facem toti si enervam adversarii)

Reacțiile și mișcarea portarului

După cum am menționat, portarii care au fost aparent supraumani în FIFA 19 vor fi acum redusi la simpli muritori în FIFA 20, cu reacții în situații individuale modificate pentru a reflecta realitatea.

Când utilizatorii optează pentru a controla manual portarii, aceștia vor observa, de asemenea, că eficiența mișcării lor va fi redusă de la ultimul joc.

Fizica mingii

FIFA 20 va încorpora un nou sistem de fizică a mingii, menit să facă jocul mai realist în ceea ce privește modul în care mingea se mișcă prin aer.

Ca urmare, traiectoriile șuturilor vor fi diferite, modul în care mingea se învârte și răspunde fluctuând în funcție de conexiune și așa mai departe.

Acestea sunt caracteristicile noi in FIFA 20, merita? Eu zic ca daca esti un fan adevarat, da, merita. Intre timp puteti citi si articolul acesta despre FIFA 20.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!