Folii de protectie cu pana la 85% reducere la eMAG

Ştim foarte bine cât de important este să avem telefonul cât mai bine pregătit pentru un eventual şoc al acestuia, folia de protecţie este un accesoriu ce nu trebuie ratat în caz de vrem să fim pregătit pentru că telefonul nostru să nu sufere daune mari.

În oferta eMAG avem în momentul de faţă folii de protecţie pentru smartphone-uri, preţurile pentru aceste folii de protecţie sunt uimitoare, reducerile sunt mari iar cel mai mic preţ este de un leu, pentru un anumit model de telefon.

Pentru a verifica oferta eMAG accesaţi aceasta pagină, veţi observa că este vorba de reduceri cu până la 85%, iar preţul de început pentru aceste folii este de un leu.

În acest articol am vorbit despre folii de protecţie ce sunt menite să ne protejeze telefonul în caz de un şoc, a fost demonstrat extrem de bine faptul că o folie este foarte folositoare pentru telefon, acestea costa foarte puţin iar din punct de vedere estetic nu ne putem plânge, foliile sunt transparente.

Accesând oferta eMAG veţi observa că veţi putea alege ce folie este cea mai potrivită pentru tine, avem folii ce protejează ecranul în cazul unui impact, folii ce păstrează confidenţialitatea conversaţiilor, folii anti-amprente, sau folii ce sunt menite să ofere o claritate mai mare a imagini din telefon.

Oricare ar fi motivul pentru care îţi doreşti o folie pentru telefonul tău mobil, acum este momentul pentru care ai putea să achiziţionezi o astfel de folie, eMAG oferind reduceri considerabile.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!