Galaxy Note 9 îți oferă 5 ore de joc continuu pe Fortnite

Samsung Galaxy Nota 9 a fost lansat odată cu debutul jocului Fortnite pe Android. Dat fiind faptul că acest smartphone a fost în mod substanțial prezentat ca fiind dispozitivul mobil pe care se poate juca Fortnite, am decis să facem un test. La 9 dimineața, în ziua testului, am început să joc Fortnite continuu fără să mă opresc, până când bateria telefonului a murit.

Dispozitivul a avut o baterie de 100% încărcată complet peste noapte. La aproximativ 9:10, am deschis Fortnite și am început testul nostru.

Acest test a fost efectuat pe Wi-Fi – iar dacă nu știai, conectivitatea cu care lucrăm fiecare dintre noi, zi de zi, poate avea un impact asupra duratei totale de viață a bateriei. Astfel nu am folosit deloc datele mobile.

Nu a fost prima dată când am deschis Fortnite pe aceast dispozitiv, dar de dragul testului am început cu un caracter de baza, de nivel 0 si in cele din urmă am avansat ca și cum aș fi jucat pe primul meu cont.

Ora / Nivel baterie

• 9:10 – 100%
• 10:10 – 70%
• 11:10 – 63%
• 12:10 – 42%
• 13:10 – 20%
• 14:39 – 0%

În prima oră, am consumatt 30% din bateria telefonului. După aceea, 7% din baterie, apoi 20%, 22%, apoi a durat doar puțin peste o oră pentru a ajunge până la zero. Dacă aș fi vrut să consum bateria mai repede, sunt sigur că aș fi putut face asta. Folosirea datelor mobile în loc de wi-fi ar fi făcut ceva mai multe pagube, iar utilizarea luminozității la maxim ar fi fost devastatoare.

Este Note 9 cel mai bun dispozitiv pe care să joci Fortnite? Da. Cel puțin, până când apar alte smartphone-uri mai bune.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!