Galaxy Tab S6 preț, data lansării și alte detalii

În această dimineață, Samsung Galaxy Tab S6 a fost dezvăluit de Samsung. Acest dispozitiv va fi disponibil pe culorile Mountain Grey, Cloud Blue și Rose Blush și va fi lansat într-o ediție standard doar cu Wi-Fi. Data de lansare a acestuia este 23 august 2019 pe site-ul oficial Samsung – dar numai pentru precomandă.

Galaxy Tab S6 este mai performant decât Galaxy Tab S5e datorită faptului că vine echipat cu specificații de top, performanță și funcții noi. Afișajul de pe această tabletă are o dimensiune de 10,5 inch cu o rezoluție de 2560×1600 (WQXGA). Așa cum ne-a obișnuit și până acum Samsung, ecranul e Super AMOLED.

Acest dispozitiv este disponibil în două configurații, una cu 6 GB (RAM) + 128 GB memorie internă și alta cu 8 GB (RAM) + 256 GB. Utilizatorii pot alege să adauge spațiu suplimentar de date cu prin intermediul unui slot pentru card microSD ce suportă maxim 512 GB.

În interior veți găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 855 – Octa Core (1×2,84GHz + 3×2,41GHz + 4×1,78GHz). De altfel, tableta este alimentată de o baterie Li-Ion de 7.040 mAh cu o durată de viață de până la 15 ore, iar dispozitivul măsoară 9,63″x6,28 ″x0,22 ″ cu o greutate de 420 g.

Pe partea din spate se află un set de camere de 13 MP+5MP. Pe față vine cu una de 8MP, suficientă pentru a-ți îndeplini toate nevoile. Pe lângă asta, ai parte și de un S Pen care se lipește de spatel tabletei prin intermediul unui magnet.

Data oficială a lansării este 6 Septembrie 2019. Atunci,  Galaxy Tab S6 va fi disponibil doar cu Wi-Fi pentru suma de 649 dolari, în culorile: Mountain Grey, Cloud Blue și Rose Blush.

Ce părere ai despre această tabletă? Crezi că oferă destule pentru cât costă? E suficient faptul că S Pen-ul se poate lipi de spatele său, ori ar fi trebuit să aibă un spațiu în interior, special destinat amplasării lui acolo?

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!