GamePlay oficial cu FIFA 20 – Cu ce vine nou FIFA 2020

FIFA 20 este pe cale sa apara, mai precis, acesta va fi lansat in mod oficial pentru toata lumea, in data de 27 septembrie 2019.

In momentul de fata stim ca in loc de Juventus vom avea echipa pe Piemonte Calcio, in joc, da, un nume mai bun se pare ca nu au gasit. Acest lucru dupa ce clubul italian a decis ca este mai bine sa semenze un contract de exclusivitate cu Konami, cei ce fac jocul PES.

Ca in fiecare an, EA Sports a publicat un gameplay, pentru ca cei ce vor sa cumpere jocul, sa simta si sa vada cum va fi noul joc.

O schimbare care este clar vizibila, este faptul ca jocul va fi un pic mai lent. Viteza in joc va fi mai lenta decat in FIFA 19. Acum nu stim daca a fost setat pentru acest gameplay, sau pur si simplu chiar asa va fi default jocul.

Pasele de acum vor avea o importanta mai rapida, deci daca te vei axa pe pase, in loc de o constructie rapida, vei putea ajunge in avanajatul oponentului.

De asemenea comentariul vedem ca este mai realist, si sincer sa fiu m-am cam plictisit de cel actual. De asemenea mai avem si defensiva ce a fost imbunatatita pentru a se misca mai realist.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!