Google Chrome Dark Mode acum valabil pe Mac

Google lansează Chrome 73 pentru Windows, Mac și Linux. În timp ce versiunea Windows aduce îmbunătățiri în conectarea și sincronizarea contului, cea mai mare schimbare este Dark Mode pentru MacOS.

Modul întunecat din Chrome pentru MacOS se va aplica pentru tab-uri, Omnibar, top Chrome, meniul format din cele trei puncte și bara de marcaje. Setările, marcajele și alte pagini rămân neafectate de modul întunecat și vor fi disponibile în alb.

Modul întunecat arată similar cu modul incognito al Chrome, singura diferență dintre ele fiind o pictogramă incognito în colțul din dreapta sus pentru a le distinge pe cele două.

Cu Chrome 73, Google aduce modul întunecat pe browser-ul său la nivel de sistem și, prin urmare, pentru a-l activa, trebuie să dai click pe modul întunecat la nivel de sistem din secțiunea System Preferences pe Mac.

În magazinul web Chrome găsești teme ce îți oferă o experiență a modului întunecat, însă aceastea consumă mai multe resurse.

Dacă nu dorești să răscolești magazinul de teme pentru modul întunecat în Google Chrome, poți păstra totul la o performanță mai mare pe MacOS prin activarea modului care a venit în versiunea 73.

Pe blogul oficial este anunțuat că modul întunecat pentru Windows e „pe drum”.

Ce părere ai? Așteptai de mult această funcție sau ești mulțumit cu temele realizate de alți utilizatori sau chiar cu cele oferite de Google? Crezi că îți consumă resurse, pe lângă faptul că mănâncă ram? Scrie-ne în secțiunea de comentarii părerea ta și nu uita să împărtășești și cu alții acest articol.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!