Google a lansat serviciul Gmail Go pentru Android. Dar, spre deosebire de alte aplicații Go, Gmail Go a apărut pe piață fără un anunț oficial, așa că nu cunoaștem încă toate detaliile. Gmail Go este ultima versiune a unei serii de versiuni mici de aplicații populare destinate telefoanelor Android cu performanță slabă.

Din anul 2016, Google a lansat o serie de aplicații cu marca Go. Cum ar fi YouTube Go, care este acum disponibil în 130 de țări și Files Go. În decembrie 2017 Google a lansat Android Go: o versiune impresionantă a Androidului în sine. Și acum avem Gmail Go.

Așa cum a observat, Gmail Go este listat acum pe Google Play. Descrierea acestuia spune că „Gmail pe care-l iubești, acum este mai mic și la fel de rapid”. Conform celor care au testat Gmail Go, descrierea pare a fi corectă.

Lipsa unui anunț oficial înseamnă că nu știm exact cum Gmail Go diferă de aplicația Gmail complet dezvoltată. Cu toate acestea, se pare că este mai mic, ocupând mai puțin spațiu pe telefonul mobil. De asemenea, pare să sincronizeze un număr mai mic de e-mailuri pentru a economisi spațiu.

Google are în mod clar un plan făcut special pentru a ne aduce nouă utilizatorilor versiuni mai mici ale tuturor aplicațiilor sale. Astfel disponibilitatea lor să crească în timp.

Deocamdată acest nou proiect nu este disponibil tuturor utilizatorilor însă poate fi descărcat drept APK și utilizat în mod normal fără probleme.

Cu toate acestea, Gmail Go este practic identic cu aplicația principală Gmail. Ceea ce te face să te întrebi de ce versiunea standard este atât de mare. Deja și văd cum într-o zi această aplicație devine versiunea implicită.

Ați instalat aplicația pe telefon? Dacă da, care dintre cele două vă place cel mai mult? Este cumva Gmail Go? Sau sunteți mulțumit de aplicația Gmail actuală? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here