Efectuarea plăților este pe cale să devină mult mai ușoară pentru utilizatorii de Android. Google îmbină plățile Android și Google Wallet într-un singur serviciu numit Google Pay, introducând unele aparențe în modul în care gestionați moneda digitală de pe telefonul Android și de pe internet.

Dacă aveți atât Android Pay, cât și Google Wallet, veți primi în curând o actualizare care va converti ambele aplicații în Google Pay, respectiv Google Pay Send. Deși funcțiile Google Wallet vor fi transformate în curând în aplicația Google Pay, Google Pay Send este probabil pentru persoanele care nu vor să utilizeze alte funcții Google Pay.

În afară de conformitatea cu standardul de design al Google, aplicația Google Pay nu este mult diferită de aplicația Android Pay. Totuși, puteți adăuga toate cardurile de credit sau de debit acceptate și nu mai trebuie decât să atingeți telefonul pe terminale fără contacte pentru a face plăți.

Dar Google Pay nu permite doar utilizatorilor să efectueze plăți în magazin, puteți să le utilizați și online. Puteți efectua achiziții din browserul Google Chrome cu ajutorul unui buton. Orice informații de pe card pe care le salvați în Google Pay vor fi disponibile pe toate dispozitivele dvs., astfel încât nu va trebui să introduceți sau să scanați în mod constant cardurile.

În timp ce o mai multe companii au semnat acordul cu Google Pay la lansare, acesta a colaborat și cu câteva bănci pentru a oferi noului proiect un avantaj ce-l va transpune în popularitate. În prezent, dacă sunteți clientul Bank of America, puteți configura Google Pay în aplicația dvs. Bank of America fără a fi nevoie să instalați aplicația Google. În timp ce această caracteristică este limitată la Bank of America și alte câteva bănci partenere, așteptăm să vedem o extindere mai extinsă în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here