Hosting Gratis: Care este cel mai bun serviciu de web hosting gratis | Cel mai bun free hosting

Sunt foarte multe site-uri de web hosting gratis pe internet, însă multe dintre acestea vor dispărea cu tot cu site-ul tău, fără ca tu să ştii nimic, sau unele dintre acestea sunt foarte proaste.

Mai jos am să îţi prezint cele mai bune servicii de web hosting gratis pe care le poţi folosi pentru site-ul tău, acestea sunt cele mai bune şi nu veţi regreta dacă veţi începe cu un astfel de site, bine-înţeles dacă după vei face un upgrade.

Politica site-urilor de web hosting gratis este în felul următor, acestea oferă servicii gratuite care de regula ar costa foarte puţin, aceste servicii nu vor face nici măcar un euro, iar dacă vei avea peste 100 de vizitatori zilnici pe site vă trebuii să faci un upgrade la pachetul de hosting.

Eu cred că este ok să deţii un web site pe un web hosting gratis atât timp cât aveţi acest site pentru anumite teste sau sunteţi la început şi nu vreţi să cheltuiţi bani, pentru că nu garantaţi că va merge proiectul pe care îl aveţi.

Mai jos am să vă prezint câteva web hosturi gratis, pe care puteţi începe să lucraţi încă de pe acum. Sper că o să vă placă recomandările mele, că le veţi folosi la început, nu uitaţi că nu trebuie să abuzaţi cu multe conturi făcute inutil pentru că acest lucru nu va face bine firmei de free hosting, şi automat ţie, dacă deţii la aceştia un web site.

Probabil nu prezinta o surpriza ca recomand pentru prima oara Hostinger, aceasta firma, Hostinger ne ofera gratis urmatoarele facilitati:

 • Spațiu pe disc: 2000 MB
 • Lățime de bandă: 100 GB
 • Domeniu: Subdomeniu gratis
 • Email: 2 conturi de mail
 • Website Builder/Design: Aveti sute de template-uri si scripturi la doar un click distanta de instalare.

Cam acestea sunt caracteristicile pentru un web hosting gratuit de la hostinger, urmatorul plan, cu bani pe care il puteti achizitiona de la hostinger costa 2,00€/lună si este intr-adevar faorte bun conform celor ce l-au achizitionat.

 


Daca esti in cautarea unui web hosting gratis, este imposibil sa nu stii despre 000webhost.com, acesta ofera gratuit urmatoarele facilitati:

 • Spațiu pe disc: 1.5 GB
 • Lățime de bandă: 100 GB
 • Domeniu: Subdomeniu gratis
 • Email: 5 conturi de mail
 • Website Builder/Design: Aveti sute de template-uri si scripturi la doar un click distanta de instalare.

De asemenea si la acest web hosting free aveti optiunea de upgrade la doar $3.99, achizitionand acest upgrade veti avea facilitati foarte multe si domeniu gratuit.


Ultima recomandare consta in x10hosting.com, acesta este un website de hosting free ce iti ofera chiar si cPanel, un lucru foarte rar intalnit la site-urile de web hostin free.

 • Spațiu pe disc: Nelimitat
 • Lățime de bandă: Nelimitat
 • Domeniu: 2 add-on domains, 1 parked domain, and 2 subdomains
 • Email: 3 conturi gratis
 • Website Builder/Design: Aveti sute de template-uri si scripturi la doar un click distanta de instalare. – cPanel

De asemenea şi prin acesta aveţi web hosting premium cu preţuri decente, pentru mai multe detalii puteţi intra pe site.


Deci cam aceste sunt recomandările mele, sper că v-au fost de ajutor şi că vă puteţi duce la capăt proiectele cu un astfel de web hosting gratuit.

Dacă aveţi completări ale recomandărilor, întrebări sau doriţi să începeţi o discuţie, vă aştept la rubrica de comentarii.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

2 Comments

 1. Am testat pănă acum doar 000webhost.com și este ok. Recomand să folosiți un host gratuit doar dacă aveți un site neînsemnat. Dacă nu, recomand să luați o găzduire la 1-2 euro, nu se compară cu cele gratuite. Cele gratuite au foarte multe dezavantaje: viteză mică de încarcare, suport 0 load al cms-ului foarte crescut.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!