Huawei
Huawei

Huawei a primit o lovitura foarte mare, nu mai are voie sa foloseasca serviciile Google, precum sistemul de operare Android din versiunea Google sau aplicatii de baza precum Google Play, YouTube, care este foarte popular dar si altele. Relateaza Betit.ro

Stirea a venit in seara de 19 mai, cand a fost postata pe mai multe site-uri tech din lumea intreaga, am asteptat pana acum un anunt oficial din partea Google sau Huawei.

Raspuns Huawei: Huawei a raspuns vag, si a precizat ca toate dispozitivele cu sistemul de operare Android ce au fost lansate vor primi in continuare update-uri de securitate si servicii post-vanzare.

Ce inseamna asta in primul rand? Ei bine, dupa cum stim Huawei a avut o urcare foarte mare, totul mergea foarte bine si chiar in maxim 2 ani putea deveni lider global pe segmentul telefoanelor inteligente.

Daca Huawei va fi oprit cu adevart vanzarile ar scade, ori cat de bun ar fi un sistem de operare Huawei, fara serviciile Google precum Maps sau YouTube, care sunt foarte populare, aceste telefoane nu vor mai fi cumparate si se vor gasi alternative, cea mai populara cu siguranta va fi Samsung, care are numai de castigat din asta.

Stirea a fost publicata si pe androidauthority, citand ca prima sursa reuters.com.

„Huawei a contribuit substanțial la dezvoltarea și dezvoltarea Androidului în întreaga lume. Ca unul dintre partenerii globali cheie ai Android, am colaborat îndeaproape cu platforma open-source pentru a dezvolta un ecosistem de care a beneficiat atât utilizatorii, cat si intreaga industrie.

Huawei va continua să furnizeze actualizări de securitate și servicii post-vânzare către toate produsele existente Huawei și Honor smartphone și tablete, cele care au fost vândute și care sunt încă în stoc la nivel global.

Vom continua să construim un ecosistem software sigur și durabil, pentru a oferi cea mai bună experiență pentru toți utilizatorii la nivel global.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here