Huawei va lansa primul smartphone pliabil
Huawei va lansa primul smartphone pliabil

Dacă te gândeai că Samsung va fi prima companie ce va lansa un smartphone pliabil, ei bine cred că te înşeli, Huawei are iniţiativa şi ar urma că în luna noiembrie a acestui an să îşi lanseze primul smartphone pliabil, acesta ar putea fi şi primul producător ce face acest lucru.

Potrivit Android Authority, reiese că Huawei va fi primul producător care va lansa un smartphone pliabil. Telefonul ar urma să fie prezentat oficial în luna noiembrie.

De asemenea dacă vă întrebaţi cine face ecranul pentru acest telefon, ei bine este vorba despre LG Display. Doar nu credeaţi acum că Samsung îşi dă mare şut în fund şi face acest ecran pentru concurenţi :).

Totuşi nu este sigur că telefonul ce va fi lansat în luna noiembrie, va fi sau nu disponibil pe scară largă, Huawei vrea mai întâi să ştie şi care este părerea utilizatorilor cu privire la acest tip de telefoane cu ecran pliabil.

Potrivit GSM Arenă, Huawei a opţiuni încă din septembrie 2017 brevetul pentru telefoane cu ecran pliabil, potrivit aceleaşi surse telefonul de la Huawei va fi similar cu un Microsoft Surface Book, practic un telefon ce se deschide şi se închide că o carte.

Huawei va lansa primul smartphone pliabil
Huawei va lansa primul smartphone pliabil

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here