Top 5 cele mai asteptate jocuri din noiembrie 2017

0
649

Producatorii de jocuri ne-au impresionat in acest an si continua sa o faca. Si in luna noiembrie au fost lansate o serie de jocuri noi si interesante. Mai jos veti vedea un Top 5 al celor mai asteptate jocuri ale lunii noiembrie.

5  Star Wars Battlefront 2

Este un adevarat joc de actiune bazat pe filmul Star Wars. A fost lansat pe 17 noiembrie, iar cei care detin PS4 si Xbox One vor profita de o rezolutie de pana la 4k Ultra HD. Este de asemenea disponibil si pe PC.

4 Lego Marvel Super Heroes 2

Fata de versiunea anterioara, noul joc a primit o serie de imbunatatiri cum ar fi numarul de caractere, grafica si harta. Povestea este una destul de complicata si are ca obiectiv salvarea unei planete de la distrugere. Lego Marvel Super Heroes 2 este disponibil pe PC, Xbox One si Playstation 4.

3  Fotball Manager 2018

Realizat pentru pasionatii de fotbal, acest joc are multe calitati. Oamenii de stiinta din lumea sportului au fost oarecum introdusi in domeniul fotbalului, iar grafica este cu multa imbunatatita. In plus toate cele 3 versiuni ale jocului au fost lansate intr-o singura zi.

2  Call of Duty WW 2

Jocul vine atat in varianta singleplayer cat si multiplayer. In singleplayer povestea incepe cu invazia aliatilor din Normandia si il are ca personaj erou pe Ronald. Impreuna cu echipa sa, acesta trebuie sa elibereze Europa de sub stapanirea lui Adolf Hitler, deoarece actiunea se petrece in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

1 Need for Speed Payback

A fost lansat pe 10 noiembrie si este disponibil pe PS4, Xbox One si PC. Pentru cei care doresc sa traiasca o experienta placuta a jocului pe computer trebuie sa aiba un PC cu cerinte putin ridicate. Procesorul trebuie sa fie minim un Intel Core I3-6300, iar memoria RAM de 6 GB. Vei fi placut surprins cand vei vedea noile masini care au fost adaugate precum si circuitele de curse.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here