Kinguin: Poate fi de incredere?

Poate că aţi auzit de Kinguin dar totuşi nu prea sunteţi 100% convinşi că aceştia sunt de încredere aşa că astăzi vom analiza puţin site-ul şi vă voi vorbi şi puţin de propria experienţă în legătură cu acest site.

Performanţa

Performanţa site-ului constă în viteză de răspuns la comenzi, de exemplu din propria experienţă pot spune că este foarte OK, am comandat jocul Dead by Daylight, în format gift, iar într-un minut am şi primit pe mail cu url-ul către gift, totul a mers super ok + că nu am cumpărat protecţia aceea de 30 de zile.

Oferte şi Servicii

Este normal să urmărim să cumpărăm jocuri de pe site-uri care ne oferă şi posibilitatea de a le achiziţiona puţin mai ieftine şi într-un mod cât mai plăcut, ei bine Kinguin este genul acesta de site, totul se face într-un stil foarte bine gândit şi nu necesită bătăi de cap cu banii aşa cum am mai păţit pe alte site-uri.

Securitate

Există o politică foarte naşpa, pe care desigur am văzut-o şi pe la G2A în care trebuie să plăteşti ceva protecţie pentru a avea prioritate peste tot, ei bine cam aşa funcţionează şi securitatea la Kinguin, totuşi are un avantaj mai măricel faţă de G2A, aici nu trebuie să plăteşti şi pentru live suport.

Preţuri

Preţurile sunt exact ca la magazinele din România, gen un produs este mai ieftin pe Kinguin iar altul este mai ieftin pe un site rival, cel mai ok este să gestionezi bine lucrurile şi să aştepţi ofertele şi reducerile pe Kinguin zilnic vei vedea oferte şi reduceri.

Preţurile sunt foarte bune, recomand şi la categoria de preţuri.

Sponsorizari şi altele

Kinguin sponsorizează în momentul de faţă mai multe site-urile, youtuberi, streameri şi chiar echipe profesionale de CS:GO. Un succes major pentru acest site, a reuşit să îşi facă prieteni peste tot, chiar şi aici, la Betit.

Kinguin

Ca cumpărător, jucător, recomand acest site îţi oferă o plăcere să cumperi de pe el iar totul este securizat şi banii îi vei avea înapoi în caz de ceva, totuşi nu am auzit să fie vreo problema cu acest site, mai multe am auzit de G2A.

Este bine pentru că promovăm şi alt ceva, nu trebuie să ne bazăm toţi doar pe un site, trebuie să ne diversificăm astfel site-urile mai mici vor pică de tot şi va rămâne doar un site, acel site va face preţurile foarte mari.

Nu uitaţi dacă cumpăraţi de pe Kinguin vă recomand să folosiţi codul „BETIT” şi veţi primi o reducere de 3%. – Succes.

Dacă vreţi să facem comparaţii şi cu alte site-uri să analizăm şi alte site-uri puteţi lăsa la comentarii ceea ce vreţi să vedeţi iar noi ne vom ocupa de cerinţele dumneavoastră.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!