Licente gratuite Antivirus Avast Premier 2019

Doresti licente gratuite pentru Antivirus Avast? Ei bine astazi iti vin in ajutor cu cateva licente pe care le poti folosi in uz personal, sau educativ, acest articol nu incurajeaza pirateria, noi doar dezvaluim informatii de pe net ce nu sunt disponibile in Romania si care ar putea fi de folos.

In primul rand importanta unui Antivirus in PC este mare, chiar daca Windows 10 vine cu update-uri frecvente si sunt chiar benefice pentru uz, ei bine pe parte de securitate nu prea ne ajuta cu nimic, asa ca astazi am sa va ofer licente gratuite pentru Antivirus Avasat Premier 2019/2020.

Licente gratuite Antivirus Avast Premier 2019

RPRWFT-PV7LEJ-5LC7LN 2020
8MBYLZ-BVTLSJ-5NC5RE 2023
RGXUTX-8DJXCJ-4TL73A 2020
GWBB3M-ND3R3J-4EL4QA 2027
BHECJD-WASZCJ-54C4UA (Cleanup only) 2029
NPRNW5-3JEVT2-4YL492 2020
XHZ8FT-JUAKMJ-4KL496 2040
AGHSPE -982YJJ- 5YU56N 2020

Avast cleanup coduri de activare

  • 8MBYLZ-BVTLSJ-5NC5RE
  • BHECJD-WASZCJ-54C4UA
  • 433U4Y-TWQESJ-4KL47W

Cum activatm licentele gratuite? Mai jos aveti un tutorial text care ar trebuii sa va fie de folos.

Pentru inceput, intram pe site-ul oficial AVAST (Incercati sa nu descarcati aplicatii/programe software din surse necunoscute). Si descarcati AVAST FREE ANTIVIRUS.

O data instalat, si configurat dupa bunul plac, optati pentru versiunea FREE, apoi, dupa ce sunteti in interfata antivirusului, apasati dreapta sus (MENU), apoi selectati My licenses.

O data ajunsi aici ar trebuii sa aveti o fereastra ca in imaginea de mai jos:

Selectati „Enter a valid activation code” introduceti un cod din tabelul de mai sus si acum antivirusul dumneavoastra ar trebuii sa fie activat pe perioada in care ati selectat licenta.

Repet, acest articol a fost facut in scop educational, nu incurajam pierateria, nu va recomand sa descarcati programe/jocuri din surse necunoscute, fara crack-uri, noi oferm doar ceea ce ne este disponibil deja pe intregul internet, dar nu sub forma de programe/crack-uri ci doar sub forma de licente ce au fost distribuite de catre cei care au cumparat programul respectiv.

Acest articol va fi actualizat constant, in cazul in care nu va mai fi functionala nici una dintre licentele de mai sus, vom actualiza articolul.

Nu uitati sa lasati un comentariu in cazul in care acest articol a fost de folos sau nu! In cazul in care nu va va functiona nici o licenta vom actualiza articolul, deci asteptam parerea dumneavoastra!

Articole recente

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Apple Watch 5: Data lansării, specificații, preț și alte detalii

Apple Watch este cea mai bună linie de smartwatch-uri încă dinainte ca modelul 4 să-și facă apariția. Așadar, ce ne aduce noul ceas? Apple domină...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!