Funcția de streaming live YouTube este dispnibilă deja pentru browserele Chrome

Noua funcție de streaming live YouTube pentru browserele Chrome este disponibilă acum pentru a încerca singuri. Caracteristica permite utilizatorilor să instaleze cu ușurință un flux live de pe computerul lor, fără nici un echipament suplimentar, iar instrumentul se va lansa în curând în alte browsere. „YouTube afirmă că va permite, de asemenea, streaming live direct de pe aparatul foto pe anumite dispozitive de la Asus, LG, Motorola, Nokia, Samsung și multe altele în următoarele luni. Abilitatea de a crea instantaneu fluxuri video live este o caracteristică de care utilizatorii Instagram și Facebook s-au bucurat de mult timp.

Pentru a accesa noua funcție de difuzare live, accesați tabloul de bord YouTube Live sau faceți clic pe pictograma aparatului foto din antetul superior al site-ului și selectați opțiunea „intrați live”. Înainte de a putea utiliza streaming live, YouTube va trebui să vă confirme identitatea cu un număr de telefon și asigurați-vă că sunteți „în stare bună”. YouTube afirmă că poate dura până la 24 de ore înainte de a avea acces la redarea live, dar odată ce ați fost verificat, puteți intra instantaneu în direct.

YouTube are deja capabilități de transmitere live, inclusiv prin intermediul aplicațiilor sale iOS și Android

Trebuie remarcat faptul că YouTube are deja capabilități de transmitere live, inclusiv prin intermediul aplicațiilor sale iOS și Android, dar anunțul de astăzi face acest proces mai ușor și fără a fi nevoie de un codificator. Noua facilitate înseamnă că mai mulți oameni se pot strecura cu ușurință și devin creatori de conținut.

Firește, perspectiva live-urilor ridică întrebări cu privire la calitatea întregului conținut nou. Platforma a suferit de pe urma unor scandaluri recente, inclusiv videoclipul lui Logan Paul, care a arătat o victimă sinucidere (declanșând o reacție acerbă) și videoclipuri neadecvate pentru copii. Aceste instanțe pun sub semnul întrebării modul în care creatorii vor folosi noua caracteristică live și dacă va face platforma video mai sensibilă la conținut inadecvat și controversat, mai ales când acele videoclipuri rulează live și needitate.

YouTube declară că creatorii care au testat noul instrument l-au folosit în primul rând pentru tutoriale de frumusețe, recenzii despre produse și actualizări personale pentru urmăritorii lor. Să sperăm că videoclipurile live de pe platformă vor rămâne la fel de blănde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here