Facebook a lansat o nouă funcție pentru Messenger în ambele aplicații Android și iOS, care permite utilizatorilor să adauge mai mulți prieteni și membri ai familiei la un apel vocal sau video.

Utilizând aplicațiile actualizate, utilizatorii Facebook Messenger nu vor mai trebui să închidă și să adauge în mod direct persoane într-o conversație atunci când convertesc un apel, la un apel unu-la-mulți.

„Suntem încântați să împărtășim o nouă caracteristică, care sperăm, va avea un impact major pentru a face conversațiile video și audio mai ușoare și mai rapide decât oricând”, a scris miercuri Sarah Morris, Product Manager of Messenger.

Anterior, pentru a transforma un chat video sau audio într-un chat de grup, utilizatorii Facebook Messenger au trebuit să închidă, să înceapă o nouă conversație din căsuța poștală – fie prin crearea unui mesaj complet nou, fie prin căutarea unui mesaj vechi – și apoi transformați conversația într-un apel.

Acum, într-un chat video sau într-un apel vocal, utilizatorii Facebook Messenger pot să atingă ecranul, să selecteze pictograma Adăugare persoană și să selecteze pe cineva.

Toate filtrele și efectele vor fi disponibile, iar după terminarea chat-ului, un chat de grup va fi creat automat în căsuța de e-mail a utilizatorului.

Utilizatorii trebuie să descarce cea mai recentă versiune de Messenger pentru a obține funcția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here