Nokia 7

Nokia 7 Plus poate fi unul dintre telefoanele HMD Global dezvăluie la Mobile World Congress (MWC) 2018 din Barcelona, alături de așteptările cu nerăbdare Nokia 9 și Nokia 1. Noile rapoarte au dezvăluit caracteristicile, specificațiile, designul și imaginile Nokia 7 Plus. Aceasta se întâmplă la scurt timp după ce Nokia 7 Plus a fost scurs prin intermediul aplicației Nokia Camera și apoi a fost văzută pe site-ul Geekbench. HMD Global va găzdui evenimentul MWC 2018 pe 25 februarie 2018, unde se așteaptă lansarea unei serii de telefoane Android.

Un raport în Nokiapoweruser a scos imagini ale presupusului smartphone Nokia 7 Plus. Detaliile dezvăluie specificații majore și design al viitorului smartphone. Un raport în ithome a dezvăluit și câteva detalii despre Nokia 7 Plus.

Specificațiile Nokia 7 Plus
Între timp, pe baza ultimelor rapoarte, Nokia 7 Plus ar putea să dea un afișaj de 6 inci de 18: 9 cu protecție din sticlă Gorilla. Poate fi livrat cu o cameră cu setup de două camere, cu senzori de 12 megapixeli + 13 megapixeli, Carl Zeiss în spate si zoom optic 2X. De asemenea, smartphone-ul poate împacheta un obiectiv Carl Zeiss de 16 megapixeli. Nokia 7 Plus va rula Android 8.0 Oreo out-of-the-box și va veni cu memorie RAM de 4 GB.

Nokia 7 Plus se așteaptă să aibă un design unibody din aluminiu. În ceea ce privește memoria, smartphone-ul poate împacheta 64 GB de memorie internă, expandabilă printr-o cartelă microSD. În plus, mobilul poate avea suport de încărcare rapidă 9V / 2A și poate fi echipat cu un port USB de tip C. De asemenea, telefonul va avea și o tehnologie audio spațială de 360 de grade Nokia OZO. Între timp, un raport anterior a sugerat de asemenea că Nokia 7 Plus, fiind cea mai mare versiune a Nokia 7 de anul trecut, ar putea veni cu un procesor Qualcomm Snapdragon 660.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here