Nokia 8 a început să primească actualizarea Android 8.1 Oreo. Actualizarea vine la doar câteva săptămâni după ce HMD Global a lansat un program beta de testare pentru telefonul pilot care a rulat Android 8.0 Oreo până acum și a primit recent patch-urile de securitate Android din februarie. Directorul de produse al companiei, Juho Sarvikas, a anunțat marți lansarea ultimei actualizări prin intermediul unui tweet.

„Noi lansăm Android Oreo 8.1 pe Nokia 8! Obțineți cele mai drăguțe aplicații Android de până acum „, a declarat Sarvikas. Conform schimbării oficiale, așa cum au văzut oamenii de la AndroidPolice, actualizarea Android 8.1 Oreo (versiunea 4.84A) pentru Nokia 8 include butoane de navigare pentru economisirea bateriei, un meniu de putere revăzut, noul meniu de setări și procentul bateriei Bluetooth. De asemenea, vine cu diferite caracteristici Android de bază, precum Neural Networks API, actualizări de cadre Autofill și un API SharedMemory. În plus, vă puteți aștepta la îmbunătățiri de performanță și la rezolvări de erori.

Actualizarea Nokia 8 Android 8.1 Oreo are o dimensiune de peste 1,5 GB, iar pachetul său poate fi descărcat numai printr-o conexiune Wi-Fi activă. Puteți verifica disponibilitatea actualizării proaspete a telefonului dvs. Nokia 8 accesând Setări> Actualizări sistem.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here