placa video GeForce GTX 1070 Ti

Cei de la Nvidia vor lansa in curand placa video GeForce GTX 1070 Ti, o alternativa low-cost pentru modelul GTX 1080. Acestia nu vor sa piarda teren in fata companiei rivale, dupa ce AMD a lansat acum ceva timp Radeon RX VEGA, seria cu acceleratoare grafice.

Prin urmare, vom vedea ceva mai multa performanta din partea celor de la Nvidia, la un pret destul de decent. Ca sa va faceti o idee, placa video GeForce GTX 1070 Ti ofera mai multa performanta decat GeForce GTX 1070, care atinge in prezent un pret de circa 2150 de lei.

Acestea fiind spuse, GeForce GTX 1070 Ti ofera o optimizare considerabila a performantei, prin intermediul procesului de overclocking, care este considerabil imbunatatit. Placa video a fost construita in special pentru gaming, fiind realizata in parteneriat cu firme precum Asus, EVGA, Colorful, Gigabyte, MSI, Zotac, Innovision 3D si multe altele.

Acestia au imbunatatit semnficativ sistemul de racire, pentru a permite jucatorilor sa depaseasca cu usurinta specificatiile normale in sesiunile de gaming. GeForce GTX 1070 Ti are o memorie de 8 GB GDDR5, foloseste un GPU cu 2432 nuclee cu capacitatea de 8Gbps, suportand o latime totala de banda de 256 GB/s. Dupa cum am mentionat si mai sus, performanta este apropiata de modelul GTX 1080, astfel incat se explica consumul de energie electrica de aproximativ 180W.

Este disponibila la precomanda incepand cu data de astazi, asa ca sunteti liberi sa profitati de acest nou model de la Nvidia. Pretul recomandat este de aproximativ 2.200 de lei, un pret foarte bun daca stam sa ne gandim ca GTX 1080 trece de 2600 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here