O mașină electrică Tesla a intrat într-un camion din Moscova

O mașină Tesla Model 3 a luat foc după ce s-a izbit într-un camion. Se pare că aceasta era pe Autopilot.

O mașină electrică Tesla Model 3, cu modul Autopilot activat, a intrat în spatele unui camion de remorcare parcat pe o autostradă din Moscova, sâmbătă seara târziu. Prin urmare, vehiculul a luat foc și apoi a explodat de două ori.

Videoclipurile cu mașina care a izbucnit în flăcări și ulterior a explodat au fost surprinse de șoferii din zonă.

Alexey Tretiyakov, un expert în piața financiară, în vârstă de 41 de ani și șeful companiei de investiții Arikapital, conducea modelul Tesla 3 în care se aflau și cei doi copii ai săi pe bancheta din spate.

Conform rapoartelor, mașina se afla pe Autopilot. Deși a fost atent la șosea, Tretiyakov spune că senzorii auto nu au luat în considerare camionul. În consecință, aceasta nu a încetinit și vehiculul a sfârșit în flăcări.

„Mergeam pe autostrada din Moscova, pe banda din stânga, cu o viteză de 100 km/h și nu am observat camionul de GAZelle parcat”, a spus omul de afaceri reporterilor. „Mașina s-a lovit de camion cu partea stângă și a luat foc.”

„Aceasta nu a fost controlată în totalitate de modul Autopilot – modelul 3 are implementată doar funcția de ”asistență”, așa că eu eram cel care controla volanul”.

Tretiyakov a mai spus că el și cei doi copii ai săi purtau centurile de siguranță. „Am avut nevoie de ajutor pentru a ieși din mașină pentru că un picior mi-a fost rupt”.

Potrivit unor surse ale poliției, modelul Tesla 3 se afla pe autopilot. „Tesla conducea probabil pe autopilot și nu putea recunoaște camionul din fața sa”.

Conform rapoartelor, Tretiyakov și cei doi copii ai săi au reușit să scape din vehicul înainte să ia foc. Toți cei trei au fost transferați într-un spital.

Din fericire, nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, în ciuda traficului puternic din jurul vehiculului care ardea.

Circumstanțele acestui accident sunt încă neclare și o anchetă este în desfășurare. Mai multe informații cu privire la accident sunt așteptate să fie dezvăluite după încheierea anchetei.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Marian Ciobanu on The Boys – Review serial

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!