P30
P30

Motorola P30 este un smartphone ce a fost lansat de catre Motorola, care dupa cum vedem din nume „P30” si design, ne dam seama ca Motorola a ramas fara inspiratie pe mai multe segmente, totusi, P30? De la o firma care acum cativa ani avea un palmares impresionant?

Nu are rost sa mai vorbim despre nume, stim ca a fost inspirat de la Huawei (P20, P10, P9, etc). De asemenea design-ul seamana izbitor de mult cu cel al lui iPhone X.

Numit pe internet ca si „clona perfecta” pentru iPhone X, acest telefon are specificatii de pretul mid range. Telefonul doar arata ca iPhone X, cand intram pe partea de hardware treaba sta altfel.

P20 vine cu un procesor Snapdragon 636, 6GB de RAM, 64GB/128GB memorie internă și o baterie de 3.000 mAh.

Camera video este de 5MP și 16MP, iar cea frontală este de 12MP. Deocamdata acest telefon este disponibil numai in china la un pret de 270 de euro, pentru versiunea cu doar 64GB spațiu de stocare.

Ca idee, pe mine nu ma incanta acest tip de telefoane care copiaza de la alte companii design-ul. La pretul asta mai bine as merge pe un Samsung sau un Huawei, care chiar daca seamana si el cu Apple, telefoanele Huawei si Xiaomi sunt net superioare altor chinezarii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here