PayPal
PayPal

Potrivit Wikipedia, Paypal este cel mai popular serviciu de procesare a plăţilor online la nivel global. Astăzi am să fac un tutorial prin care veţi vedea cum puteţi primi şi trimite bani prin acest serviciu.

Pe net sunt o mulţime de tutoriale de crearea unui cont paypal însă acestea sunt vechi, acest articol va fi actualizat mereu la zi şi vom face în aşa fel în cât mereu să vă puteţi folosi de acest articol cu Succes

Vom face 2 articole cu privire la PayPal, unul despre crearea unui cont prin care puteţi primi şi trimite bani paypal, şi un alt articol prin care vă este explicat în detaliu cum puteţi primi şi trimite paypal.

Pentru început haideţi să vorbim puţin despre avantajele deţinerii unui cont PayPal, apoi vom începe cu tutorialul de crearea contului.

 • În primul rând avem siguranţa unor plăti securizate.
 • PayPal este gratuit
 • Uşurinţă şi rapiditatea cu care putem face o plată sau să fim plătiţi.
  P
 • layPal este acceptat de foarte multe magazine online, iar cifra acestora se măreşte de la an la an. PayPal este foarte popular iar aceasta este o piesă grea la avantajele acestui serviciu.
 • Prin folosirea PayPal avem un istoric prin care putem vedea ce am plătit şi ce am primit, astfel este foarte uşor de gestionat venitul pe care îl avem.
 • Panoul de control este foarte intuitiv şi ne ajută foarte mult în a ne mişca foarte rapid.
 • Putem ataşa contului nostru de PayPal un card VISA prin care putem scoate banii în realitate.
 • Nu este neapărat necesar un card pentru a deţine un cont PayPal. Putem face tranziţii online şi fără a avea un card conectat la PayPal.

Pe lângă aceste avantaje pentru deţinerea unui cont PayPal se numără şi atele, însă pe acestea sunt apreciate în mod diferit.

Mai jos începem cu tutorialul prin care îţi poţi face un cont PayPal:

1. Intrăm pe site-ul paypal.com.

2. În partea superioară a site-ului vedem un buton „Sign Up„, apăsaţi pe el.

3. Imediat ni s-a deschis o pagină prin care suntem rugaţi să ne alegem tipul contului, adică „Personal Account” sau „Business Account”, selectam ceea ce vrem noi, şi apoi mergem pe „Continue”.
4. Pe pagina aceasta trebuie să completăm formularul cu câteva date de ale noastre cum ar fi tara, mail şi parola. După ce le-am completat corect putem apăsa pe „Next
5. Acum ar trebuii să ne apără o pagină drăguţă prin care trebuie să completăm informaţii despre noi, cum ar fi nume/prenume, informaţii despre domiciliului, etc. După ce le-aţi completat corect trebuie să apăsaţi pe „Agree and Continue”.

6. Acum ne-a apărut o pagină prin care suntem întâmpinaţi de un mesaj prin care suntem rugaţi să introducem datele cardului nostru, acest lucru ajuta la transferul de bani din contul de paypal pe card şi viceversa. – bine-înţeles acest lucru este opţional şi dacă nu dorim să introducem un card trebuie doar să apăsăm pe „I’ll do it later” – ne întreabă dacă suntem siguri de acest pas şi noi vom apăsa pe „I’d still like to do this later” – după care contul nostru este creat.

7. După ce ne-am creat contul de paypal ne apare o pagină prin care suntem înştiinţaţi cu ceea ce putem face cu contul nostru de paypal. După ce ne-am documentat puţin putem apăsa pe „Go to your account”

8. Şi contul nostru de PayPal este creat.

9. Însă încă nu este eligibil pentru a procesa plăti, pentru asta mai trebuie doar un pas, şi acesta este „Confirmarea contului de PayPal” – cu adresa de mail.
Este foarte uşor trebuie să mergeţi pe mail şi va fi unul de la „PayPal”, intraţi în el şi acesta ar trebuii să fie ceva asemănător ca în imaginea de mai jos, apăsaţi pe butonul „Activate”

Acum totul este gata, felicitări, aveţi propriul cont paypal, puteţi face cumpărături online, în curând voi face o listă cu magazinele ce acceptă plata PayPal, pe lângă cumpărături puteţi să faceţi şi transferuri, să primiţi sau să trimiteţi bani cu paypal.

Dacă aveţi întrebări, nevoie de ajutor sau comentarii vă rog vizitaţi rubrica de comentarii.

*Acest articol continea imagini pentru a intelege mai bine pasi, insa din cauza unei erori de server acestea au fost sterse, ne pare rau!

2 COMENTARII

  • Buna, prin transfer paypal, de la o alta persoana ce are paypal. Ii oferi adresa ta paypal (adica mail-ul pe care ti-ai facut paypal) si aceasta iti poate oferi paypal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here