După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu o pereche de căști.

Acestea sunt denumite Playboy Audio Icon 1, au un preț de 149 dolari și promit un confort mai bun datorită designului ultra-portabil, ușor și ergonomic. Sunetul combinat cu basul puternic oferă o experiență auditivă de înaltă calitate și o performanță superioară.

 

Similare cu majoritatea căștilor Bluetooth din jurul acestui preț, Playboy Audio Icon 1 oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzică prin conexiune Bluetooth sau printr-un cablu AUX. Compania promite, de asemenea, o durată de viață a bateriei de 22 de ore.

În cutie, vei găsi, desigur… căștile, o carcasă de protecție, o lavetă din microfibră pentru curățare, un cablu AUX de 48 inch și un încărcător micro-USB.

Căștile sunt disponibile pentru a fi achiziționate pe site-ul Playboy, astfel încât poți să le iei direct de acolo, să citești restul detaliior iar dacă dorești să porți logo-ul Playboy pe cap sau în jurul gâtului, ei bine, o poți face în schimbul a 149 dolari.

Tu ce părere ai despre acest lucru? De ce încearcă Playboy să diversifice atât de mult aria în care aplică? Este posibil ca acesta să aibă parte de o scădere în vânzări? Din punctul meu de vedere, cred că ar fi bine să nu exagereze atât de mult cu tacticile de marketing, fiindcă ar da dovadă că se zbate ca peștele pe uscat iar la urmă s-ar alege cu nimic altceva decât o gaură în buget.

De când Hugh Hefner a decedat în septembrie anul trecut, a fost luată în considerare varianta prin care revista companiei să fie scoasă din tipărire. Ben Kohn, directorul executiv, declară că dorește să se focuseze pe ceea ce compania numește „World of Playboy”, renunțând din a mai publica revista și să-și expandeze orizonturile. Acesta mai plănuiește ca brand-ul să treacă printr-un proces de tranziție care va avea ca scop transformarea afacerii media într-o marcă recunoscută într-un cu totul alt mod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here