Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus: Speed Test
Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus: Speed Test

Daca PC-ul vi se blocheaza, nu puteti sa va uitati la clipuri pe Youtube si va luati freez-uri din ce in ce mai des, ei bine, problema s-ar putea sa fie procesorul. Acesta ar putea avea o temperatura ridicata, si prin urmare rezulta actiunile enumerate mai sus. Dar, de ce se incalzeste procesorul? Si mai important, ce este de facut in acest sens? Ei bine, veti afla in acest articol.

Procesorul se incalzeste. Ce este de facut?

In primul rand, mergem pe varianta clasica. Deoarece este un lucru electrostatic, acesta atrage foarte mult praf, care ar putea reprezenta o problema. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l curatati cu grija de preferat cu o pensula sau cu un penson si sa vedeti daca problema se rezolva. Daca problema tot nu este rezolvata, atunci, trecem la pasul urmator.

Verificati si uitati-va cu mare atentie la condensatoarele de langa procesor. Daca acestea sunt umflate, ar putea reprezenta o problema. In acest caz, este recomandat sa duceti PC-ul la un service pentru a schimba condensatoarele. Acestea nu sunt scumpe si nu ar trebui sa dureze foarte mult. Puteti vedea mai jos diferenta dintre un condensator normal si unul umflat.

Procesorul se incalzeste
Procesorul se incalzeste

 

Daca problema tot nu este rezolvata, atunci, va trebui sa scoateti radiatorul de pe procesor si sa va uitati daca nu cumva duce lipsa de pasta termoconductoare. La procesoarele Intel trebuie sa aveti foarte mare grija cand scoateti radiatorul, deoarece sunt acele picioruse care se pot rupe foarte usor. Cel mai bine ar fi sa chemati pe cineva experimentat.

Astfel, dupa ce ati reusit sa scoateti radiatorul, mai ramane sa aplicati putina pasta termoconducatoare, care este foarte ieftina si se aplica destul de usor. Asta a fost tot, daca aveti nevoie de indrumari suplimentare, asteptam un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here