Procesorul se incalzeste

Daca PC-ul vi se blocheaza, nu puteti sa va uitati la clipuri pe Youtube si va luati freez-uri din ce in ce mai des, ei bine, problema s-ar putea sa fie procesorul. Acesta ar putea avea o temperatura ridicata, si prin urmare rezulta actiunile enumerate mai sus. Dar, de ce se incalzeste procesorul? Si mai important, ce este de facut in acest sens? Ei bine, veti afla in acest articol.

Procesorul se incalzeste. Ce este de facut?

In primul rand, mergem pe varianta clasica. Deoarece este un lucru electrostatic, acesta atrage foarte mult praf, care ar putea reprezenta o problema. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l curatati cu grija de preferat cu o pensula sau cu un penson si sa vedeti daca problema se rezolva. Daca problema tot nu este rezolvata, atunci, trecem la pasul urmator.

Verificati si uitati-va cu mare atentie la condensatoarele de langa procesor. Daca acestea sunt umflate, ar putea reprezenta o problema. In acest caz, este recomandat sa duceti PC-ul la un service pentru a schimba condensatoarele. Acestea nu sunt scumpe si nu ar trebui sa dureze foarte mult. Puteti vedea mai jos diferenta dintre un condensator normal si unul…. te invit sa citesti continuarea pe GameBros.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here