PC-urile cu Windows 7 au fost cele mai afectate de WannaCry
PC-urile cu Windows 7 au fost cele mai afectate de WannaCry

Dupa cum stim din ultimele filme lansate de catre Marvel si DC, avem parte de mai multi super eroi intr-un film, acest lucru continua sa se intample datorita publicului, si… da, ne place (Thor: Ragnarok, Captain America: Civil War, ca să nu mai zic de Avengers sunt noua normă). Totusi, cateodata ni se face dor de o poveste simpla, de aceea am mers la filmul Venom.

Cel mai bun exemplu in filmele ce sunt bazate pe povestea unui singur super erou, este Logan, in acest film putem vedea axat pe acest personaj trairi si o poveste impresionanta. Totusi, hai sa vorbim pe scurt si despre Venom, daca se merita sau nu.

Venom este un personaj complex, ce a fost despartit de Spidey, si dupa cum ne-a demonstrat este mai mult decat un in villain, este un personaj destul de complex iar faptul ca se lupta cu Eddie Brock, totul se transforma intr-o poveste interesanta.

Dupa cum stim, Venom nu a fost legat si in alte filme Marvel precum Avengers, acest lucru a fost privit ca fiind un dezavantaj, dar totusi, daca stam sa ne gandim mai bine, datorita faptului ca nu a fost introdus pana acum in alte filme, pe parcurs se pot deschide noi portite pentru o continuitate mai interesanta.

In film ca si personaj principal il avem pe Tom Hardy, acesta este dur si comic in acelasi timp, iar dupa cum am vazut, publicul din toata lumea il adora pe acesta. Din mai multe directii, acest film a fost vazut mai mult ca o comedie. Dar…nu.

Nu voi da spoilere cu poveste, am spus in mare cam ce imi place la film, Tom Hardy, ca face parte din universul Marvel si ca poate fi o poveste unica, insa ceea ce poate fi deranjant pentru unii fani este ca Venom nu este un personaj extrem de rau, acesta este si rau si bun, dar nu inseamna ca este asa cum se astepta majoritatea fanilor.

Mie mi-a placut si daca ar fi sa ii ofer o nota persoanala ar fi de 7.5 pentru ca intr-adevar nu a fost ceea ce m-am asteptat. Dar mi-a placut, un film care nu imi place ii acord o nota mai mica de 7.

Daca merita sau nu la cinema, ei bine, din plin, da. Este un film ce trebuie urmarit la cinema cu un grup de prieteni pentru ca o sa va distrati.

1 COMENTARIU

  1. L-am vazut la cinema si pot spune ca da merita. Nu spun ca este o idee unica si care este fenomenala, dar nu toate filmele trebuiesc sa fie inteligente si unice ca sa te faca sa te simti bine.
    Este un film in special pentru iubitorii benzilor desenate, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here