Recuperare contacte sterse de pe un telefon android

Contacte sterse. Salut astazi am sa va învat cum sa recuperati contactele sterse de pe telefonul android. Stim cu toti când stergem un numar de telefon ne gândim al cui este si etc, dar atunci când numarul de telefon este sters din telefon din cauza cartelei SIM sau din cauza unei erori devine ca rea chestia asta, asa ca daca vrei sa recuperezi un numar de telefon pe care l-ai sters tu sau din greseala trebuie sa urmariti tutorialul de mai jos.

Ok, sa-i dam blana pentru ca tutorialul este un pic cam lung.

Ok deci programul „sfânt” pentru recuperare este Android Phone Geeker ok si pe lânga acest program pe care îl puteti lua trial mai trebuie si ca telefonul sa aiba root.

OK, sa spunem ca aveti root facut la telefon acum sa începem cu Phone Geeker.

Deci trebuie sa ne conectam telefonul la PC prin USB. Activeaza apoi modul “Depanare USB” (USB debugging) din Setari – Optiuni dezvoltator.

Acum trebuie sa descarci si sa instalezi Android Phone Geeker pe PC, îl poti lua si cu 20 de dolari dar si în varianta de încercare.

Dupa ce ai conectat telefonul la PC si Android Phone Geeker pe PC începe scanarea contactelor pierdute trebuie sa astepti câtevasecunde/minute ca sa-si faca treaba. OK si daca va apar contactele le puteti bifa pe cele care aveti nevoie si apoi dati “Recover”

 

Ok dupa ce ati reusit si importarea contactelor în telefon contactele le puteti copia într-un cloud pentru a nu se mai repeta aceasta greseala. Cam atât din acest articol revin mai târziu cu un videotutorial (cam pe la 17:00 asa), nu uitati sa distribuiti articolul si sa bagati un comentariu.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

2 Comments

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!