Xiaomi MiJia Car DVR
Xiaomi MiJia Car DVR

Xiaomi este un brand deja cunoscut si la noi in tara, Xiaomi MiJia Car DVR, este o camera video auto, ce surprinde prin performantele acestia la un pret foarte acceptabil.

Xiaomi MiJia Car DVR este succesorul lui YI, eu am achizitionat aceasta camera de pe gearbest.com la un pret exceptional, va recomand si voua acest site din cauza faptului ca vine cu livrare gratuita si rapida. Coletul meu a ajuns in 2 saptamani de la plasarea comenzii.

Produsul vine ambalat intr-o cutie alba, ce ne este direct afisat produsul din cutie. De asemenea avem, mai multe informatii oferite pe aceasta cutie insa ceea ce ne intereseaza se afla inauntu. Ca o mica paranteza, cutia si modul in care sunt asezate produsele in cutie iti da senzatia de calitate. La final vom vedea daca si este asa.

In interiorul cutiei gasim camera, suportul pentru parbriz, o folie mare de plastic, un „levier” din plastic (pentru scoaterea ventuzei in cazul in care a fost lipita gresit), incarcatorul auto cu iesire 5V/2A si bineinteles cablul, MicroUSB pentru alimentare. A, da si un manual de utilizare care este din pacate in limba chineza.

Xiaomi MiJia Car DVR
Xiaomi MiJia Car DVR

Despre instalarea camerei va pot spune ca este foarte usor de instalat, avem toate accesoriile necesare pentru o instalare corecta, un cablu lung pentru a nu face interiorul masini urat, si o gramada de plasticuri si adezivi.

Despre cum arata camera, punem spune ca finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum ne-a obisnuit pana acum producatorul chinez. Probabil din pozele de pe site si din alte review-uri, veti vedea o camera mare, insa aceasta este micuta, compacta si se integreaza foarte bine in interiorul masinii.

Dupa instalare in interiorul masinii, putem porni camera, prima oara va trebui sa setam data, apoi vom observa un meniu in lumba chineza, acesta fiind cel mai mare dezavantaj al cestei camere, probabil si singurul. Totusi dupa setarea datei camera este gata de a fi folosita in conditii normale.

Xiaomi MiJia Car DVR
Xiaomi MiJia Car DVR

Scoasa din cutie, aceasta este deja presetata sa filmeze la rezolutie maxima, adica 1920 x 1080 pixeli. Clipurile sunt encodate in format H.264, au o lungime maxima de 2 minute si ocupa cam 240 Mb. Filmare se face in bucla, adica atunci cand cardul se incarca, clipurile mai vechi sunt sterse pentru a face loc celor noi.

Despre functii, putem spune ca aceasta camera are si conectare WIFI, cu o aplicatie speciala vom putea conecta camera la telefon si utilizarea acestia va fi foarte usoara.

Spre sfarsit vom vorbi si vedea cum filmeaza Xiaomi MiJia Car DVR, datorita senzorului SONY IMX323 CMOS camera video reuseste sa scoata imagini foarte bune la 120 de grade, 60 FPS la o rezultie de 1080p.

Imaginile de pe timp si noapte sunt foarte bune, mai jos aveti un video, video-ul este facut cu o camera Xiaomi MiJia Car.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here