Imediat cum a aparut, FIFA 19 Demo si-a facut usor loc in libraria mea de jocuri de pe Origin si l-am si incercat.

Astazi am sa va ofer o scurta parere despre cum mi sa parut mie FIFA 19 in varianta demo, o mica impresie, inainte de lansarea acestui joc, lansare ce va avea loc pe data de 28 septembrie. Deci ramaneti pe zona pentru ca in 2/3 zile de la lansare, vom posta si un review complet, si va voi spune parerea mea in legatura cu meritul acestui joc, daca merita sau nu.

Totusi, de mentionat este faptul ca pana acum eu cred ca jocul isi va merita bani. EA Sports a facut cateva lucruri care te vor impinge sa cumperi jocul, vom face si o comparatie intre cele jocuri, deci cele mai noi noutati despre FIFA 19 le gasiti aici, pe gamebros.ro.

Design

Schimbarile grafice din FIFA 19 fata de 18, sunt mici, insa vor fi sclipiri ce iti vor place, de la animatiile in care jucatorii aluneca sau incearca sa deposedeze, pana la modul in care se suteaza sau celebreaza un gol, ei bine aici vor fi mici schimbari ce ti se vor parea interesante.

Pe scurt, schimbari grafice, putine, nu multe, daca stam asa sa ne gandim un pic, nici nu cred ca se pune problema de o schimbare grafica mai radicala, FIFA arata foarte fain.

Cel mai deranjat lucru a fost faptul ca UI-ul de acum nu ma atrage, adica simt ca ar fi putut face ceva mai bun. Totusi asta este doar o parere personala ce nu afecteaza gameplay-ul.

Gameplay

FIFA 19
FIFA 19

Ca tot veni vorba, gameplay-ul este unul interesant, cateva schme noi, animatii, dupa cum v-am spus, dar si moduri noi interesante.

La moduri, avem acum Liga Campionilor, mod din kick off pe care il vei putea incerca din DEMO. Restul nu le-am incercat. Astept lansarea jocului final si vom vorbi intr-un review full despre toate modurile.

Sunet

Dupa cum ne-am obisnuit, EA Sports are un playlist atragator cand vine vorba de muzica in FIFA, asa ca vom avea un playlist atragator si placut la urechi.

Comentatorii se aud altfel, adica se vede ca au fost facute schimbari la acest capitol, nu auzim doar aceleasi replici la rand mereu, acum avem mai multe detalii despre jucatori, stiri si alte lucruri de genul. Posibil ca in Demo sa nu fie chiar varianta full iar in varianta de pe 28 septembrie a jocului sa auzim un comentariu si mai elaborat.

PS* Jucati un meci cu Rondalod si dati un gol, cu el. Am fost placut surprins de rezultat.

Despre FIFA 19 Demo am vorbit si in acest articol. <- acolo veti avea mai multe detalii despre cate echipe si care sunt, dar si cum veti putea descarca aceasta varianta gratis a jocului.

Am fost placut surprins, nu pot spune cu certitudine ca jocul isi merita cei 60 de euro, insa pot spune ca upgrade-ul este unul mai mult optional iar in functie de bugetul fiecaruia, putem spune ca se merita sau nu.

Asteptam jocul full, vom face un review si apoi revenim! Tie cum ti sa parut Demo-ul lui FIFA 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here