The Nun este un film horror ce a fost filmat integral in Romania si apare pe 7 septembrie 2018 in cinematografele din tara.

Filmul este o productie New Line Cinema ce exploreaza inca un colt intunecat al universului „The Conjuring”, filme ce au facut recorduri si au inspaimantat publicul din toata lumea.

Trebuie sa recunosc insa ca deja am pierdut sirul acestor filme din universul „The Conjuring”, „Insidous”, etc, acest lucru din cauza faptului ca producatorii duc povestea si o lungesc foarte mult pana cand acestea devin banale. Totul din cauza unui start promitor cu incasari uimitoare.

Poveste – The Nun

The Nun incepe cu o tânără călugăriţă de la o manastire din Romania ce se sinucide, acest lucru a ajuns la urechile celor de la Vatican si au trimis in tara noastra, la manastire o echipa de investigatori pentru a vedea despre ce este vorba. Ei bine de aici incepe totul. si acest articole va contine si spoilere.

Ajunsi in Romania, investigatorii trebuie sa rezolve misterul, riscandu-si vieţile, credinţa şi chiar sufletele, aceştia se vor confrunta cu forţa malefică a calugăriţei demonice, pe care publicul a mai văzut-o în filmele „Trăind printre demoni”. Lucru care va face biserica sa fie un camp de lupta dintre cei vii si cei blestemati.

Personaje

  • Demian Bichir (cunoscut pentru „A Better Life”) în rolul Părintelui Burke.
  • Taissa Farmiga (cunoscut pentru serialul de televiziune „American Horror Story”) în rolul Maicii Irene
  • Jonas Bloquet (cunoscut pentru „Elle”) în rolul unui sătean de-al locului, Frenchie.

Distribuţia îi include şi pe Charlotte Hope (cunoscută pentru serialul de televiziune „Game of Thrones”) în rolul Măicuţei Victoria, de la mânăstire, pe românca Ingrid Bisu (cunoscută pentru „Toni Erdmann”) în rolul Măicuţei Oana, şi pe Bonnie Aarons, care a jucat în „The Conjuring 2” în rolul personajului titular.

Concluzie

Inainte de a vedea filmul

Fara sa tinem cont de faptul ca acest film este facut in Romania si are o popularitate foarte mare in lume, pentru ca este din universul „The Conjuring”, putem sa spunem ca The Nun arata foarte bine iar daca esti pasionat de horror, sau pur si simplu vrei sa incepi un nou gen de filme, poti incerca cu siguranta acest film. Nota de pe imdb este una chiar foarte buna, inainte de lansarea filmului. (7.0), sa vedem daca acesta se va mentine.

Eu am voi duce la acest film si voi continua acest articol, pana atunci, va astept cu pareri!

Dupa ce am vazut filmul

Am reusit sa vad acest film zilele trecute, nu am fost la lansare, totusi am fost chiar daca la un prim gand am vrut sa imi intreb prieteni despre film si scriam apoi aici un review.

Ei bine nu am facut acest lucru pentru ca am vrut ca acest articol sa fie cat mai autentic iar stiti cum suntem cateodata, chiar daca un film nu e fain, doar pentru ca am fost la el il vom cataloga ca fiind film bun.

Nu am sa scriu mult despre acest film pentru ca m-a dezamagit, inainte de lansare acesta avea 7.0 pe IMDB, acum il gasim la 5 si un pic. Practic acest film este atat de prost in cat nu il recomand decat persoanelor ce sunt pasionate de acest gen de filme sau persoanelor care ar vrea sa vada un film cu doar pentru cateva scene de groaza foarte fortate si fara poveste.

Filmul nu are poveste, daca e sa il comparam cu „IT”, filmul de groaza cu clovnul este o capodopera.

Da, recomand filmul celor pasionati, posibil sa va placa, are si cateva faze faine in care toata sala de cinema a trasari, dar sunt putine.

Filmul a avut incasari foarte mari si cred ca vom vedea si o continuare cat de curand. Ramane de vazut.

Concluzie! Il recomand sa il vedeti acasa, la cinema e bun daca va duceti in grup, dar sa te duci singur pentru un asa film, nici vorba! Strict parerea mea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here