Xiaomi Mi Band 2
Xiaomi Mi Band 2

Probabil te gandesti ca fac acest review cam tarziu, ca vremea lui Xiaomi Mi Band 2 a trecut su acum in trend este Xiaomi Mi Band 3. Ei bine din punctul meu de vedere acest review isi are inca locul pentru ca in continuare daca aveti aceasta bratara, nu merita un upgrade la Mi Band 3.

Da, intr-adevar este cam tarziu, acum trebuia sa vina un review la Xiaomi Mi Band 3, dar va veni cat de curand posibil. Pana atunci, am achizitionat de pe gearbest.com aceasta bratara si am folosit-o un timp destul de indelungat pana la acest review, si pot spune ca am ramas umit.

De ce uimit? Ei bine pentru ca pe piata sunt foarte multe bratari inteligente, aceasta este ieftina si le face aproape pe toate. De fapt face cam ce poate face o bratara inteligenta in general (nu ne gandim la smartwatch), are o multime  de functii interesante si de ajutor.

Design

Despre aspectul acestei bratari va pot spune ca este unul foarte reusit, curea de silicon moale si placuta pe piele, dimensiuni numai bune pentru o mana normala de adult as zice eu.

Xiaomi Mi Band 2
Xiaomi Mi Band 2

Mai avem si un buton cu touch – nu este fizic, nu se poate apasa – pentru a activa ecranul si a naviga prin optiunile prezentate mai jos.

Utilizare/functii:

Arata notificarile in cazul urmatoarelor evenimente: apel ( icoana specifica + numele apelantului ), SMS ( icoana specifica + numele ), FB Messenger ( doar icoana specifica ), Whatsapp ( doar icoana specifica ), E-mail ( doar icoana specifica ), eveniment in calendar ( doar icoana specifica ), alarma ( icoana specifica )

In toate cazurile de sus icoanele care apar pe display sunt exact ca cele din icoana aplicatiei deci stii din partea carei aplicatii a venit notificarea.

Arata ora, ceea ce pentru mine e important – ma scuteste de a purta inca un ceas pe langa la mana!

Pe langa ora iti mai poate arata: nr. De pasi din ziua respectiva, distanta parcursa, caloriile consumate, heart rate si cata baterie mai are.

De asemenea se poate seta sa se aprinda ecranul cand intorci mana – nu am reusit sa fac chestia asta si am dezactivat-o – nu vreau sa arat ca un ciudat de da disperat din mana doar sa vada ceasul, pentru asta exista butonul! Plus ca este posibil ca aceasta functie sa consume din baterie…

Se poate seta alrma independenta de cea a telefonului si te trezeste vibrand. Cu ocazia asta iti monitorizeaza si somnul

Rezistenta

Intr-o luna a capatat deja cateva zgarieturi pe display, in rest nimic!

Baterie

Aici sta foarte bine – sincronizata cu telefonul de dimineata de la 7 pana noaptea la 23 in fiecare zi ( inclusiv in week-end ) a dus o luna, mai exact 28 zile.

Ce am avut ca oarecare teama a fost sa nu afecteze viata telefonului in acleasi timp dar din cate mi-am dat seama nu se duce mai repede, deci e ok.

Banuiesc ca alt factor care influenteaza bateria la MB2 este volumul de notificari – una e sa primesti un SMS la cateva ore si alta e sa te sune lumea in draci, asta deoarece MB2 vibreaza la toate aceste notificari si ia din viata bateriei

Din punctul meu de vedere, aceasta bratara inca merita cumparata si folosita, cu siguranta vom avea un review si la ultimul Mi Band, anume 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here