Revolut
Revolut

Cred ca ati tot vazut subiecte despre Revolut in utlimele zile, se face un tam tam foarte mare cu aceasta platforma, dar totul este foarte simplu, avem servicii similare si in Romania, insa Revolut a stiut foarte bine sa isi faca marketing, si merita sa stea pe podium.

Ce avantaje ai cu Revolut? Ei bine este simplu, avantajele stau in mare parte in sistemul de schimb valutar care este foarte bine pus la punct, si conform site-ului oficial al companiei, cursul valutar de la ei este cel mai bun.

Pentru cine este destinat acest serviciu? Pentru toti, cu siguranta pentru toti insa in mod special pentru cei ce calatoresc mult in alte tari si au nevoie ca de la bancomat sa scoata bani la un curs valutar bun.

Pe langa acest avantaj pentru care tanjesc toti mai avem si diferse optiuni in aplicatie, precum generarea de carduri pentru plati separate, si… cam atat.

Serviciul vine in doua variante, una gratis, in care te lasa sa scoti pana la 800 de lei de la ATM fara sa platesti comision, dupa care vine 2%, pentru plati electronice comisionul nu se aplica. Varianta platita nu iti va mai cere nici un comision, vei primi si un card metalic si cam in asta consta tot.

De dezavantaje avem cu Revolut? Pentru ca nu poate fii totul roz, si in aceasta companie este vorba de castig, mai ales cand vine vorba de bani, aici doar cu bani se lucreaza si cine a facut aceasta aplicatie s-a gandit foarte bine ca trebuie sa faca totul in asa mod in care grosul sa fie tot la ei.

Revolut iti va lua 2% comision la ATM dupa ce depasesti limita de 800 lei pe luna, limita gratis. De asemenea daca vrei sa iti creditezi contul cu mai mult de 60.000 LEI anual, va fi mai greu sa ridici limita, suntem tari diferite si nu este ca la BCR de suni si in 1/2 minute ai ridicat limitele.

Criptomonede, cumperi sau vinzi criptomonede? Ei bine fii atent, Revolut iti ia un comision de 1.5% pentru fiecare tranzactie de acest fel.

Acestea au fost pe scurt avantajele si dezavantajele acestui serviciu, si ma pregatesc foarte bine sa informez fiecare cititor de pe acest site cu privire la acest serviciu.

In Romania a explodat, peste tot este vorba de Revolut, toti isi fac, si toti trag de comisioanele de la ei ca de…nu stiu ce. Este normal, da, este un stimulent financiar, insa nu trebuie sa mintim si sa facem populatia sa foloseasca acest card cu minciuni si tot felul de prostii.

Acum cateva zile citeam pe internet un articol in care se vorbea despre faptul ca cineva din Romania a facut o pagina principala ce seamna izbitor cu cea de la Revolut si a pus-o pe Google Ads pentru comisioane. Ideea este geniala, nu comentez insa nu stiu cat de mult i-a mers.

Acestea fiind spuse, va astept cu intrebari despre acest serviciu, voi raspunde, iar de asemenea, acest articol va fi actualizat in mod constant atunci cand este necesar acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here