Samsung Galaxy A8s vine cu display Infinity-O si camera tripla

Samsung ar putea lansa în curând smartphone-ul său, Galaxy A8s, care este așteptat să fie primul telefon de la companie cu un ecran Infinity-O. Designul viitorului Galaxy A8, care include o mica decupare circulara pentru camera frontala, a fost observat in diferite scurgeri noi.

Unele rapoarte au surprins, de asemenea, folia telefonului fără margini cu o gaură de afișare. În plus, un raport a scapat specificațiile smartphone-ului sugerând de asemenea că Samsung ar putea lansa telefonul în ianuarie 2019.

Potrivit unui raport pe site-ul german AllAboutSamsung, Samsung Galaxy A8s are un display de 6.39 inch cu rezoluție full HD +. Este de așteptat să aibă un afișaj LCD. Smartphone-ul este dotat cu o baterie de 3.400 mAh și este dotat cu suport USB de tip C.

Raportul susține că Galaxy A8s este alimentat de Qualcomm Snapdragon 710 SoC, asociat cu 6 GB de LPDDR4 RAM. Se spune că telefonul este echipat cu 128 GB de stocare încorporată, extensibilă prin card microSD (până la 512 GB).

În ceea ce privesc camerele, se spune că Samsung Galaxy A8s are pe spate senzori de 24 megapixeli, 5 megapixeli și 10 megapixeli.

În față, are un senzor de 24 de megapixeli care va fi plasat într-o gaură de afișare. Dimensiunea găurii este de 6,7 mm. În ceea ce privesc dimensiunile, smartphone-ul măsoară 159.11×74.88×7.38mm.

Raportul susține că smartphone-ul se va lansa în luna ianuarie într-o opțiune de culori Gradient-Negru.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!