Samsung Galaxy S8: 5 caracteristici pe care Apple ar trebui sa le fure pentru iPhone 8

Nu mai este un secret faptul că Samsung practic a dat lovitura cu noul Samsung Galaxy S8, acest telefon de la Samsung chiar vine cu noutăţi, în comparaţie cu alte smartphone-uri ce se ţin la înălţimea unui smartphone high-end.

În acest articol am să vă prezint 5 caracteristici pe care Samsung Galaxy S8 le are iar Apple ar trebuii să le implementeze pentru următorul iPhone, acest lucru făcând telefonul celor de la Apple unul mai bine dotat.

Ţin să precizez că caracteristicile din acest articol este o opinie cu care eu am fost de acord, posibil să fie persoane care nu sunt de acord cu acest articol.

Samsung Galaxy S8: 5 caracteristici pe care Apple ar trebuii să le fure pentru iPhone 8

  1. Lipsa butonului „Home”: Samsung a renunţat deja la acest buton, senzorul de amprentă la S8 îl regăsim pe spatele terminalului. Mi se pare o idee destul de bună lipsa acestui buton, avem un ecran mai mare.
  2. Scanner de iris: Acum 3/4 ani erau o raritate telefoanele cu scaner de amprentă, acesta tehnologie fiind foarte dezvoltată pentru vremurile de acum 4 ani. Mi se pare un lucru destul de bun acest scanner şi un avans tehnologic destul de mare. Ar fi o idee bună să o găsim şi pe iPhone 8.
  3. Asistent vocal mai dezvoltat: Bixby este deja un asistent personal destul de performant, poate răspunde la întrebări şi să dea indicaţii în legătură cu multe lucruri, lucruri pe care Şiri încă nu le poate face, practic asistentul vocal a lui Apple a devenit cam depăşit de rivali.
  4. Ecranul: Ecranul curbat putem spune că este o caracteristică Samsung, personal apreciez această schimbare „Ecranul infinity”. Nu este o idee rea pentru iPhone.
  5. Camera super dezvoltată: Se pare că acum cu noul Samsung Galaxy S8, vei putea seta să poţi face poze apoi cu o opţiune această poză, sau filmare va putea lua parte în realitatea augmentată, nu prea ştiu bine cum funcţionează această funcţie însă este una de urmărit. Cei ce au pus mâna pe S8 au spus că această funcţie trebuie regăsita şi pe iPhone.

Cam acestea sunt caracteristicile pe care am vrea să le vedem şi pe noul iPhone, bine-înţeles, acum fiecare cu gusturile lui. Vă ţinem la curent cu cele mai noi informaţii despre S8 şi viitorul iPhone!

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!