Samsung Galaxy S9 – specificatii si caracteristici dezvaluite

0
271
Samsung

De la informatia data de gigantul Samsung, cum ca acesta va lansa noul sau flagship la (Mobile World Congress) MWC 2018, s-au nascut o multime de controverse si informatii ( cele mai multe dintre ele fiind false). In urma cu ceva timp a fost „scapata” pe Reddit o imagine a cutiei lui Samsung Galaxy S9, pe care erau prezentate informatii cu privire la specificatiile si caracteristicile acestuia.

Display-ul acestuia are colturile rotunjite si masoara in diagonala 5.8 inch; este de tip Super AMOLED cu o rezolutie QHD+.

Camera frontala va fi dedicata selfie-urilor, avand o rezolutie de 8MP. De asemenea, are un senzor de scanare a irisului. Pe partea cealalta, camera principala are o rezolutie de 12MP cu stabilizare a imagini si o caracteristica numita Super Speed. Apertura este de f/1.5 si f/2.4. Configuratia de camere duble se spune ca va veni pe varianta mai mare a lui Galaxy S9, avand de asemenea caracteristica Super Speed.

Pe partea interna, acesta are o memorie de 4GB RAM si 64GB memorie interna. Momentan nu s-a pomenit nimic despre o un slot de card microSD. Din unele zvonuri reiese ca cea de-a doua varianta ar avea 6GB RAM si pana la 512GB de memorie interna.

Procesorul ramane si de data aceasta doar un zvon. Se spune ca ambele vor veni cu procesoare de la Qualcomm, cu opt nuclee. Mai exact, procesorul va fi un Qualcomm Sanpdragon 845 SoC. In schimb, despre variantele globale se spune ca vor veni cu noul porcesor al gigantului Samsung – Exynos 9810 SoC – si cu o recunoastere faciala imbunatatita.

Sistemul de operare va fi Andorid Oreo 8.0. Ambele smartphone-uri vor avea acest sistem de operare direct din cutie. Momentan, despre baterie nu s-a putut afla nimic. Tot la fel putem spune si despre pretul acestora, dar ne asteptam sa fie putin mai mare decat al predeceosrului sau – Samsung Galaxy S8 si S8+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here