In ultimul timp au inceput sa apara tot felul de zvonuri legate de jocul The Sims, una dintre ele este legata de jocul The Sims 4, care nu va aparea pe console de Xbox One sau PS4, iar altele legate de eliberarea jocului The Sims 5.

In timp ce foarte puține informații despre The Sims 5 au fost dezvaluite pana in prezent, s-ar parea ca aceste rapoarte confirma faptul ca EA se concentrareaza la dezvoltarea acestui joc. Potrivit rapoartelor, The Sims 5 va fi lansat pentru console, dar jocul va fi lansat pentru urmatoarea generație de console.

In cazul in care jocul este dezvoltat acum, atunci s-ar parea ca dezvoltatorul are planuri de a elibera jocul ca un pachet pentru noile console sau foarte curand dupa ce sunt eliberate; Zvonurile actuale pentru urmatoarea generație plaseaza data lor de lansare intre 2017 și 2019.

sim-5

The Sims 4 a fost lansat in 2014, fanii se asteapta ca The Sims 5 sa fie lansat in 2019. Acest timp de eliberare se potrivește cu data de lansare a urmatoarei generații de console, ceea ce face ca acest joc sa fie cel mai probabil livrat cu urmatoarea generatie de console.

The Sims 5 nu s-ar fi dezvoltat daca The Sims 4 nu s-ar fi vandut prost cu toate acestea zvonuri recente arata ca EA se va concentra pe acest joc in loc sa integreze realitatea virtuala.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here