Mai puțin de două luni după dezvăluirea modelului Xperia XZ2 la Mobile World Congress, Sony se întoarce din nou cu Xperia XZ2 Premium. Acesta păstrează același design general ca și XZ2 – o abatere de la telefoanele anterioare ale Sony – dar îmbunătățește afișajul, camera, bateria și alte specificații. XZ2 Premium va fi disponibil începând cu vara aceasta. Prețurile nu au fost încă anunțate, dar cu siguranță nu vor fi ieftine. Prețul se estimează a fi în jur de $900-$1.000.

Sony lansează un display de 4,8 inchi cu 4,8 inch în XZ2 Premium, o îmbunătățire față de ecranul Full HD + (1080 x 2160) de 5.7 inch pe XZ2. Ambele susțin video HDR. Când vizionați videoclipuri, ascultați muzică sau jucați jocuri, veți observa noul sistem de vibrații care a debutat în XZ2; este menit să furnizeze feedback-ul de rumble pentru a se potrivi cu ceea ce se întâmplă pe ecran.

Cel mai mare upgrade, în opinia Sony, este camera. XZ2 Premium are două dintre ele în spate – un premiu pentru companie. În loc să adauge un obiectiv teleobiectiv / zoom cum ar fi Apple, Samsung și OnePlus, Sony împarte captura de imagini între un senzor color de 19 megapixeli și un monocrom de 12 megapixeli.

Este o abordare pe care au luat-o și alți producători de Android, inclusiv Huawei. În cazul în care Sony încearcă să fie mai bun pentru toată lumea și să iasă în evidență este în performanță ISO. Când fotografiați, XZ2 Premium poate atinge un maxim ISO de 51.200. Videoclipurile merg până la 12.800. În mod normal, orice veți obține la acele numere de pe un smartphone ar arăta ca un ”gunoi”, dar Sony susține că „procesorul de semnal de imagine de fuziune AUBE” poate combina datele de la ambii senzori, poate optimiza lumina scăzută și reduce zgomotul pentru a obține rezultate utile . Va trebui să vedem cum funcționează, de fapt, în lumea reală, dar Sony afirmă că acest lucru permite „captarea ultra-scăzută a luminii, observată anterior numai în camerele cu lentile interschimbabile”.

Sistemul dual cu cameră va avea și o caracteristică portret (pe care Sony o numește pur și simplu modul Bokeh) și vă va permite să fotografiați folosind doar senzorul monocrom pentru fotografii clare și detaliate alb-negru. În mod ciudat, aceste două caracteristici nu vor fi la lansarea XZ2 Premium și vor ajunge într-o actualizare a software-ului Q3. La fel ca XZ2, Premium poate înregistra video de 960 cps la rezoluție de 1080p, o îmbunătățire față de limitarea de 720p pe Samsung Galaxy S9.

Alte îmbunătățiri ale modelului XZ2 Premium includ RAM (acum 6GB), capacitatea bateriei (3.540mAh) și o cameră mai clară pe față.

Ce este mai bun la XZ2 Premium?

  1. Display: Modelul Premium are un ecran HDR de 4,8 inci, în timp ce XZ2-ul obișnuit are un panou HD7 de 5,7 inch Full HD + HDR.
  2. RAM: Sony pune 6GB de RAM în XZ2 Premium versus 4GB în standardul XZ2.
  3. Camerele spate: Sony a trecut la un sistem cu două camere pentru XZ2 Premium, care poate capta fotografii și video de înaltă ISO. Senzorul de culoare este de 19MP, iar monocromul este de 12MP. Modurile de fotografiere portret și alb-negru vor fi adăugate într-o viitoare actualizare de software. XZ2 are un singur senzor de 19 megapixeli.
  4. Cameră frontală: XZ2 Premium are o cameră selfie de 13 megapixeli. XZ2-urile sunt de 5MP.
  5. Acumulator: Bateria din interiorul Premium este de 3540mAh comparativ cu bateria de 3180mAh în modelul obișnuit. Acest lucru nu ar însemna în mod necesar o viață superioară a bateriei, deoarece XZ2 Premium trebuie să alimenteze un afișaj cu o rezoluție mult mai mare.

Alte specificații cheie rămân aceleași ca la XZ2. Ambele telefoane livrează cu Android 8.0 Oreo și au un procesor Snapdragon 845 în interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here