Sony Mobile este pregătită să dezvăluie noi smartphone-uri Xperia în cadrul programului său de programare pentru 26 februarie, ziua inaugurală a Mobile World Congress (MWC) 2018, la Barcelona. Deși nu a existat nicio confirmare oficială de la producătorul de telefoane japoneze, mai multe rapoarte au arătat că următoarea generație din gama amplă a modelului Xperia este așteptată la evenimentul lansat de Sony. Ultimele renderări au apărut online, care dezvăluie primele noastre vizionări ale modelelor Sony Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact. Telefoanele sunt sugerate să fie disponibile în luna martie.

Evan Blass de la VentureBeat a prezentat detalii despre Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact – primele smartphone-uri ale companiei cu ecran complet de 18: 9. Raportul susține că Sony este de așteptat să schimbe design-ul gamei de smartphone-uri după ce sa confruntat cu critici în acest sens de mai multe ori în trecut.

Xperia XZ2 va avea un ecran LCD de 5,7 inci full HD (1080×2160 pixeli) și Xperia XZ2 Compact un panou de 5 inchi mai mic, ambele cu protecție Gorilla Glass. Vorbind despre specificații, ambele telefoane sunt de așteptat să suporte un Qualcomm Snapdragon 845 SoC și camera de 19 megapixeli spate cu diafragmă f / 1,8, mod super-lent și înregistrare 4K HDR. Ambele telefoane beneficiază, de asemenea, de difuzoarele stereo „S Force”; Xperia XZ2 are un sistem suplimentar de feedback haptic. Ne putem aștepta ca ambele variante să ruleze Android 8.0 Oreo out-of-the-box.

Bateria de pe Xperia XZ2 mai mare are o capacitate de 3180mAh, iar cea de pe Xperia XZ2 Compact va fi de 2870mAh. Interesant este că Xperia XZ2 este susținut de încărcarea fără fir în timp ce Xperia XZ2 Compact nu este. Modelul Xperia XZ2 are sticlă 3D pe față și spate, în schimb, Xperia XZ2 Compact este de așteptat să suporte un „finisaj din policarbonat fără zgâriere”. Modelul Xperia XZ2 se spune că este disponibil în variante de culori negru, argintiu, verde și roz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here